2777
2789
عنوان

پذیرش بیمارستان چطوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 34 پست
منم نظرم همینه چون تو رشته خودم نیست حس میکنم زده میشم بالاخره علاقه ای نباشه کار غیرقابل تحمل میشه. ...

من اصفهان درس خوندم همه دوستام تو رشته خودمون طرح رفتن یکی دیگه از دوستامم تهران ازدواج کرد اونم تو رشته خودمون رفت این کرج خیلی عوضین منم گولم زدن اگه می تونی تهران برو در خواست بده یا سفت و سخت بگو تو رشته خودم می خوام برم کار مددکاری اجتماعی حجمش کجا پذیرش کجا 

من اصفهان درس خوندم همه دوستام تو رشته خودمون طرح رفتن یکی دیگه از دوستامم تهران ازدواج کرد اونم تو ...

اره واقعا منم چند تا از دوستام که تهرانن رفتن قسمت مددکاری ولی تو کرج نه بقول شما میخوان فقط کار بکشن.اتفاقا اونایی ک تهران طرح ثبت نام کردن زودتر مشغول شدن ولی من چندین ماهه تو نوبتم آخرم برا پذیرش زنگ زدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره واقعا منم چند تا از دوستام که تهرانن رفتن قسمت مددکاری ولی تو کرج نه بقول شما میخوان فقط کار بکش ...

احتمالا بیمارستان رجائی هم می فرستن بری نمیدونی پذیرش اورژانسش چقد بد بود حتی گاهی توالت هم به زور میرفتم اینقد شلوغ بود باز وقتایی که درمانگاه شیفتم میفتاد یه مقدار سبک تر بود

احتمالا بیمارستان رجائی هم می فرستن بری نمیدونی پذیرش اورژانسش چقد بد بود حتی گاهی توالت هم به زور م ...

وای اونجا افتضاحه اصلا بشدت شلوغه‌میگن.واقعا خدا خیرت بده راهنمایی کردی یه دنیا ازت ممنونم🌹🌹