2777
2789
عنوان

اگه به دکتر بگین راکوتان خوردین مجوز سقط میده

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 76 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه واقعا از عقب ماندگی بچه میترسین،همین الآنم می‌تونه آزمایش سل فری یا امینوسنتز بده ،اگه عقب مانده یا همون تریزومی باشه میفهمین،

ولی اگه هدفتون سقطه به دلایل دیگه که راهش چیز دیگس

یه ماهشه

خب اینکه خیلی راحت سقط میشه

با ۴ تا دونه قرص

ولی بنظرم صبرکنین

از کجا معلوم شاید سالم باشه

من یه زوج میشناسم  مادر و پدر هر۲ عقب مونده هستن

بچه‌شون کاملا سالمه !

اصلا اینو نمیتونم باورکنم  ولی خدا خواسته و شده

انقد زود تصمیم ب سقط نگیرین

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

اگه واقعا از عقب ماندگی بچه میترسین،همین الآنم می‌تونه آزمایش سل فری یا امینوسنتز بده ،اگه عقب مانده ...

عزیزم با این ازمایشا نمیشه فهمید پسرعموی خودم با هزارتا اازمایش و غربال نفهمیدن این بچه مشکل داره

من خونریزی و درد داشتم مجوز کجا میدن ؟؟؟؟ دکترا میترسن چون براحتی میشه پروانه دکتر رو باطل کرد

برو بیمارستان اورژانس احتمالا میفرستت پیش دکتر زنان سونو بگو شدید دل درد و خونریزی دارم اگه سنو مشکوک باشه میفرستن برای سقط اگرم چیزی نشده باشه قرص اینا بهت میده ولی الکی دردتو زیاد جلوه بده

بچه برادرمهمیگفتی بدنیا میارم ولی تو بیا بزرگش کن

راکوتان خیلی خطرناکه خدا کنه غربالگری اول اگه مشکلی باشه مشخص بشه.نمیتونمم بگم الان سقط کن چون ی دفعه میبینی خواست خدا ی بچه سالم .غربالگری اول ۱۲هفته میشه نهایت با کورتاژ سقط کنه.واااای چه موقعیت بدی اصلا نمی‌دونم چی یگم

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
بریم ماما قرص میده؟؟

وا معلومه که نه

مگه اینکه یه دکتر آشنا داشته باشین  یا داروخونه آشنا  یا حتی عطاری ک بتونه جور کنه براتون 

من دوستم از عطاری گرفت پارسال

گفت  یارو براش جور کرد آورد 

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.