2777
2789
عنوان

اتفاقی که شنیدم تو مدرسه افتاده خیلی ناراحتم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 24967 بازدید | 232 پست
زن عموم میگفت هوشیاریش ۱ بوده انگار امروز اومدا رو ۳البته من سر در نمیارم نمیدونم میشه همچین چیزی یا ...

۳که مرگ مغزیه

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخدا من درسشو خوندم انقدر با اطمینان جواب نمیدم ک خیلیا طناب دار انداختن دور گردن بچه ی ده ساله🤦🏻‍ ...

۱۰ ساله کانون هم نمیبرن؟

چطوری میشه اگه شکایت کنن خانوادش؟

مقصر مدیریت ضعیف مدرسه اس

منم دقیقا به این موًوع حساسم،

دیدم تو مدرسه پسرونه بچه ها خیلی تو سرو کله هم میزنن،

حتی به شوخی،همدیگه رو دنبال میکنن،

یا به شوخی دعوا میکنن،

خب پسر بچه ان،

بچه های مردم جیگر گوشه پدرومادراشونن اون لحظه که تو مدرسه بالا سرشون نیستن،مدرسه باید حواسشون باشه،بچه ها با هم دعوا نکنن،همدیگرو هل ندن،

فکر کنن بچه های خودشونن،

اتفاق یه بار میفته

جوری میگن پسراتون درست تربیت کن انگار مادرا تو خونه ب پسراشون میگن عین خر رفتار کن بیرون جفتک بنداز 

اخه نامسلمون یارو با30،40سال سن یکی حرف بدی بش میزنه زرتی داغ میکنه مغزش نمیدونه اون لحظه کار درست چیه. بعد میخای ی یچه زیر 10سال بفهمه... 

انگار متوجه نشدیدگفتین باباشو میبرن زنداندر جواب این حرفتون اون کامنت رو گذاشتم

من به اون کاربرگفتم نگفتم که حتمامیبرنش.....تواین مواردکلا قانون باپدربچه یاقیم قانونیش طرف هست....

چی بگم والاولی ۱۰ سال بخدا سنی نیستاصلا اون قدر آدم خشم نداره تو این سن و سال

من مدیر مدرسه پسرونه ام دگر بدونی چه ضرباتی بیخود وبیجهت بهم میزنن ،اگر بدونی سه نفر بزرگ نمیتونن دوتا سومی رو از هم جدا کنن .از لحظه ای که بیدار میشم باذکر وصلوات والتماس به ائمه اس تا ظهر چهارشنبه ....اگه بدونی چه عذابی میکشیم 

دکترم همین گفتهبه اصرار خانوادش نگهش داشتن

پسرعموی من براثرتصادف مرگ مغزی شد هوشیاریش ۳بود ازخانوادش خواستن اعضا رااهدا کنن ولی رضایت ندادن

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
بخدا من درسشو خوندم انقدر با اطمینان جواب نمیدم ک خیلیا طناب دار انداختن دور گردن بچه ی ده ساله🤦🏻‍ ...

دمت گرم

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

۱۰ ساله کانون هم نمیبرن؟چطوری میشه اگه شکایت کنن خانوادش؟

ببین این پسر صغیر محسوب میشه و جنایتش خطای محضه

جنایت خطای محض کلا قصاص نداره

فقط دیه میدن

کانون هم نمیبرنش اگر زیر۱۲سال قمری باشه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !