2777
2789
عنوان

اتفاقی که شنیدم تو مدرسه افتاده خیلی ناراحتم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 26038 بازدید | 232 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امیدوارم زندان نبرن بچه هرو چون خیلی کوچولوعه

عزیزم میگم که هیچ مجازاتی نداره

هیچی هیچی

صرفا دیه میدن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
بله ممکنه اصلا اول اون یکی شروع کرده این از خودش دفاع مرده هولش داده

بله خدا به داد کسی برسه که پسر شر و شیطون داره

البته پسرا اگه مرتب کلاس ورزش برن انرژیشون تخلیه میشه و بقیه جاها اروم و معقول رفتار می کنن 

پسر من قهرمان رزمیه اما خیلی دانا و خوش رفتاره چون جایی که باید خودشو نشون میده و عقده دیده شدن نداره

باید اول مشخص می کرده روی صحبتت با کیه 😂😁

به من مهربونی و گذشت و دردسر در نیاوردن یاد دادن (اروپایی بازی ) 

به خواهرم دفاع و از حق و اینا، ذاتا خواهرم عصبییه به طرف مامانم کشیده ، استخر میره مدرسه اینا پر حاشیه است دعوا راه میندازه ابرو میبره، خانواده مامانم تشویقش میکنن ، بابام میگه همونا شیرش میکنن که اینطوری شده فک میکنن مثلا خیلی کس خاصین که خود کنترلی بلد نیستن 

خیلی کله خرابه اینطور ادما عاقبت خوشی ندارن

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 
نه اعدام نداره...چون زیر۱۵هست فکرکنم تازه باباشومیبرن زندان....

بخدا فوق لیسانس حقوق دارم امشی اولین بار توی نی نی سایت فهمیدم یکی جرم کنه باباشو مجازات میکنن ...!!!

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

شاید عمدی نبوده ولی ۱۰ سال هم سن کمی نیست و خوب و بد رو میفهمن و میدونن چه کاری خطرناکه

فقط امیدوارم اون بچه حالش خوب شه و برگرده پیش خانوادس،و هم اون دوتا بچه که دعوا کردن و هم کل مدرسه یادبگیرن هل ندن و کار خطرناک نکنن

استارتر شماهم کار خوبی کردی تاپیک زدی،تلنگری یوده واسه مادرا

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
بخدا فوق لیسانس حقوق دارم امشی اولین بار توی نی نی سایت فهمیدم یکی جرم کنه باباشو مجازات میکنن ...!! ...

خب عزیزم چون زیر۱۵هست طفل حساب میشه.....مجازتشم دیه هست که ازپدرش میگیرن........خودت میدونی اعدام نداره....