2777
2789
عنوان

معلم دخترم عاشقم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 16341 بازدید | 294 پست
مطلقه اسمش روشه یعنی طلاق گرفته شده یکم علمتون زیاد کنین

علم من خیلی زیادتر از اونه که فکرش رو بکنید هم چند تا زبان بلدم هم زبانشناسی خوندم

کلمات بار معنایی دارن. خود طلاق یعنی رها کردن و ول کردن و تنها گذاشتن و عرب ها کلا زن رو مفعول همه اعمال میدونن ولی تو بقیه زبان ها از کلمه ای برای جدایی استفاده میشه که توی فسخ سایر قرادادها هم استفاده شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطلقه یعنی رها شده تنها گداشته شده ول شدهطبیعیه که آدم دوس نداره این لقب رو در مورد خودش بکار ببره و ...

والا من نرفتم ریشه ی عربی کلمه رو در بیارم

چیزی که تو عرف جامعه مصطلحه رو گفتم و فکر نمی‌کردم اینقدر واکنش بد بگیرم

در ضمن من اول فکر کردم شاید منظورش اینه ازدواج نکرده و بچه رو به سرپرستی گرفته

والا بیشتره مجرد های این زمونه از صدتا مطلقه هم مطلقه ترن

وقتی مرز نجابت رو توی باکرگی بدونین از این بهتر نمیشه طرز فکرتون

یعنی فکر می کنید هر کی جدا شد به صرف این که دیگه باکره نیست هر کاری دلش خواست می کنه؟

نه عزیز من خیلیا متاهلن و هزار جور خیانت می کنن

خیلی مجردند ولی توی یه رابطه عاشقانه موندن و بهش وفادارن 

خیلیا هم جدا شددن و دیگه ریخت هیچ مردی رو نمیخوان‌ببینن

والا من پنج ساله جدا شدم هیچ کدوم از همسایه هام نمی دونن. از مرداشون نمی ترسم اما از قضاوت زن هاشون بیشتر میترسم

بم گفتن زمینم گرده در صورتی که فقط معنای لفظ رو گفتم

مگه تو کلاس درس هستی که معنی لغوی رو میخوای یاد بدی 

همه کاربرا، همه چیز رو بلدن و نیازی به آموزش شما نیست. 

شما فقط عقده گرفتی که چرا یک خانم که طلاق گرفته میگه من مجردم..

احتمالا خودت مجردی یا متاهل هستی و زندگی خوبی داری و فکر میکنی هیچ موقع طلاق رو تجربه نمیکنی ، ولی واقعا زمین گرده ، ته ذهنت هم ، همه کاربرا خوندن چیه ..

بعد برای اینکه درستش کنی هی میگی میخواستم معنی لغوی کلمات رو بگم 😏

مگه تو کلاس درس هستی که معنی لغوی رو میخوای یاد بدی همه کاربرا، همه چیز رو بلدن و نیازی به آموزش شما ...

کم شرور بگو من اصلا پیامم جواب استارتر نبود اصلا هم متن استار تر برام مهم نبود یکی گفت مطلقه غلطه درست مجرده پس ببند جایی رو که بلد نیستی ازش استفاده کنی حالا هم هری

این کلمه خیلی وقته که از تو عرف جامعه بیرون رفته. یه کم معرفتتون رو زیاد کنید

من تازه امشب تو این تاپیک فهمیدم برای بعضیا این کلمه مثل فحش و توهینه

پس فرق کسی که هیچ طلاقی نداشته با کسی که طلاق گرفته چطور مشخص بشه وقتی از یه کلمه برا توصیف جفتش استفاده میکنیم؟

مطلقه یعنی طلاق داده شده انگار یه شیئی رو گذاشتی کنار اصلا کلمه قشنگی نیست چه اصراری داری همجنستو به ...

شما کار به انگار منگار نداشته باش این کلمه در لغت برای انسان به کار رفته نه اشیا و این مهمه

اخه معلم؟؟؟؟بستگی ب کلاس خودت داره

اخه معلم؟

معلم چشه مگ؟

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم