2777
2789
عنوان

فردا آزمون عملی رانندگی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 100 بازدید | 25 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه میتونی آخرین نفر باش که با افسر تنها بمونی یا اگه سنت یکم زیاده بگو بارداری هوا سرده نمیتونی هی بری بیای 

یا بگو دوهفته بعد عروسیمه نمیتونم برم بیام بگو اگه میشه لطف کنید یکم آسون تر بگیرین

من بار دوم گفتم دو هفته بعد عروسیمه اگه میشه به من یذره اسون بگیرین اونم گفت مبارکه اگه اشکال بزرگ نداشته باشی قبول میکنم که قبول کرد و گفت به کسی نگو

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋
اگه میتونی آخرین نفر باش که با افسر تنها بمونی یا اگه سنت یکم زیاده بگو بارداری هوا سرده نمیتونی هی ...

افسرای اینجا شمرن

یه سری خانومه ماه نهم بارداریش بود هرچی گفت بهم فرصت بده افسر قبول نکرد

افسرای اینجا شمرنیه سری خانومه ماه نهم بارداریش بود هرچی گفت بهم فرصت بده افسر قبول نکرد

بستگی داره برا ما هر سری افسر عوض میشد حالا بگی ضرری نداره شاید مهربون بود قبول کرد

بستگی داره برا ما هر سری افسر عوض میشد حالا بگی ضرری نداره شاید مهربون بود قبول کرد

باشه میگم بهش

من اعتبار پروندمم تا یه ماه ونیم دیگه س واقعا

همینو میگم بهش

باشه میگم بهشمن اعتبار پروندمم تا یه ماه ونیم دیگه س واقعاهمینو میگم بهش

آره حالا نگو حتماً قبول کن اینجوری شاید لج کنه و لحن خواهشی بگو لطفاً اگه میشه یذره به این خاطر آسون تر بگیرین بهم