2777
2789

الان خیلیا بی سوادن،ولی زعفرون رو به صورت چمدونی میبرن عراق یا ترکیه میفروشن،بعد اسم خودشون رو گذاشتن تاجر!!!حتی یه کارت بازرگانی ندارن!

اگه اینجور تاجری باشه که من وکیل رو ترجیح میدم

الان خیلیا بی سوادن،ولی زعفرون رو به صورت چمدونی میبرن عراق یا ترکیه میفروشن،بعد اسم خودشون رو گذاشت ...

ن عزیزم اونا کارت بازرگانی دارن..حتی باباش و عموشم دارن البته برای زعفران نیس مال اونا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها جواب بدین برا تاجر زعفران بودن با حساب زمین و شرکت و... چقدر باید سرمایه اولیه داشت؟؟؟ 

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

شرکت میخان مگع؟

آره دیگه

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

بصورت مطلق نمی شه گفت کدام،  چون یکی علم داره اون یکی ظاهرا ثروت و این همیشه در تعارض لا یکدیگر بودند، اما باید دقیق بررسی کرد که آیا وکبل با تجربه و قوی است، مشتری خوب داره؟ اخلاق و مرام و وضعیت خانوادگی و شخصیت، کسب حلتل داره و...،  در مورد تاجر هم باید بدانید ثروت و درآمد پایدار ثاره،  سرمایه و دارایی اش چقدره؟ صادرات داره یا تجارت داخلی، کسب و کارش حلال است یا آغشته به حرام، اخلتق، مرام وضعیتدخانوادگی، شخصیت؟  هردو شون از نظر وضعیت ظاهری و مقایسه شون با همدیگه و حودتون،  خلاصه به دلیل اینکه جواب این سوالات را ندارید نمی شه بصورت مطلف نظر داد، اگه علاقمند به مشاوره و راهنمایی تخصصی هستید، من تو خصوصی خدمتتون هستم 

وا .پارتی داشته باشی هیچی نمیخان

نع ندارم. چمدونی نمیخام قانونی شرکتی میخام

بصورت مطلق نمی شه گفت کدام، چون یکی علم داره اون یکی ظاهرا ثروت و این همیشه در تعارض لا یکدیگر بودن ...

اینو در نظربگیرین هر دوتاشون جوون هستن...مطمعننا اون تاجر هنوز توی تجارتش خیلی موفق نیست..

اون وکیل هم هنوز اونقدرا کار کشته نیست

اینو در نظربگیرین هر دوتاشون جوون هستن...مطمعننا اون تاجر هنوز توی تجارتش خیلی موفق نیست..اون وکیل ه ...

خوب باید پاسخ همه سوالات را پیدا کنی بعد تصمیم بگیری، قضاوت اینجوری خیلی سطحی و آبکی است و خیلی دقیق و قابل اعتنا نیست