2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاقا از استرس خواب ندارم از ۶صبح بیدارم لحضه شماری میکنم صبح بشه برم آزمایش هنوز به همسرم نگفتم

عزیزم تبریک میگم عددش مهم نیست ولی اگه کم بود مثلا کمتر از ۱۰۰ برای اینه که زود میری و چند روز بعدش تکرار کن باید بیشتر بشه

بله بی بی چک معمولا دیر تر از آزمایش نشون میده وقتی بی بی چکت مثبته ازمایش ص در صد جواب میدهاز ته ته ...

مرسی عزیزم انشالله هرچی میخواید خدا بهتون بده شمام دعا کنید فردا آزمایش مثبت بشه 

مرسی عزیزم دعا کنید مثبت بشه دوسال منتظرم😭❤️

سللاااااام عزیزم انشالله بسلامتی دل خوش و این نه ماه رو به خوبی و سلامتی بگذرونی و زایمان راحتی داشته باشی و بغلش کنی بااااور کن یه لحظه داشتم رد میشدم تاپیکت رو دیدم دلم پر کشید انقدر خوشحال شدم دیدم بی بی مثبته ددسته نمیشناسمت ولی میبینم یکی حاملست انقدر شادی میکنم که نگو بقرآن برای منم دعا کن ۴ سالو ۱ ماهه منتظرم

مرسی عزیزم اره تازه فردا موعودمه زیادی عجله داشتم از سه روز قبل بیبی زدم😁

مبارکت باشه انشاالله بتای قابل قبول داشته باشی فقط یه سوال آمپول هاچ سی جی زدی ؟؟؟

مرسی عزیزم متاسفانه خیلی استرس دارم😔اره عزیزم لتروزل و آمپول

نفس عمیق بکش 

آهنگ ملایم گوش بده ، هرکاری که آرومت میکنه انجام بده

استرس خیلی واست ضرر داره

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..
سللاااااام عزیزم انشالله بسلامتی دل خوش و این نه ماه رو به خوبی و سلامتی بگذرونی و زایمان راحتی داشت ...

عزیزدلم قربون دل مهربونت بشم انتظار خیلی سخته خودم دوسال منتظرم انشالله هر چ زودتر خدا یه نینی ناز بندازه تو دلت از ته قلبم برات دعا کردم