ببین موافقم باهات تا حدودی من با کاری ک جامعه میکنه این حجم از بسته بودن و نداشتن ازادی مخالفم اما سیری ک داره نسل امروز پیش میره زیادی انحراف داره همین همجنسگرایی یا همین خیانتی ک میگید یا حتی اعتیاد همه اینا داره عادی میشه اصلا جالب نیس !
اما ب نظرم جلمعه ما صرفا خودشو زده ب خواب با سرپوش گزاشتن رو خیلی مسائل نمیشه مسائل حل کرد عزیزم .
مثلا الکل مردم عملا دارن میخورن حالا صرفا تفاوتس اینه مث خارج تو سومری ها نیس اما بخاطر همین غیر قانونی ساختنش کسی نیس بالاسرش از بهداشت نمیرن بازدید کلی خطا در تولیدش هس کلی ادم تو هنین ایران کور شون ب واسطه خطا در تولید الکل اما اگ قانونی باشه هم دولت مجبوره خدمات ارائه بده ب افرادی ک کور شدن هم نظارت هس بر تولیدش
یا مثلا ارتباط جنسی دخترا ک بخاطر هایمن کمتر رابطه برقرار میکنن اما پسرا میرن با این تن فروشا اونم کلی بیماری دارن مثل ایدز میدونی چقدر امار ایدز رفته بالا؟؟؟؟ خب ملت نیاز جنسی دارن از طرفی نمیتونن با این تورم ازدواج کنن یا حتی اصلا نمیخوان کشور فقط اومده رابطه جنسی حرام کرده اگهیچ راهی برای رفعش نشون نداده
من با سرموش گزاشتن رو معضل های جامعه خیلی مخالفم حتی با این حجم از محدودیت مخالفم اما با شما هم نظرم افراط تو هر جیزی جالب نیس ک تهش بدبخای برای مردم!👌
مثلا اینکه بگیم الکل حرامه باعث نمیشه دیگ مردم نخورن این نسخه ها دیگ جوابگو نیس متاسفانه
من خودم با خوردن مواد مست اور مخالفم اما حقیقت اینه مردم میخورن فقط بدبختیش و شرش واسه مردم گرفتار ما میمونه
یا همین پسرا کلی ایدز و زگیل تناسلی میگیرن میان زن هارو مبتلا میکنن