2777
2789
عنوان

ی زمانی دوست پسر داشتن جرم بود

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 41 پست
آشنا شدن با یه فرد جنس مخالف تا یه حد و حدودی اتفاقا خیلی هم خوبه و کمک کنندهاما خب از اونجایی که هم ...

مشکل اینجاس ما دقیقا قبلا هم راجب دوس پسر داشتن همینا میگفتیم جتی تفکرمون روز ب روز عوض میشه حاصرم قسم بخورم خود شما ۱۰ سال پیش دوستی با پسر جتی چا چوب دار ته خلاف میدونستی الان با عقل الامت ابنو میگی ن با عقل ده ساله پیشت مشکل اینجاس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله من میگم اساس و اصول دیگه چیزهای خوب و سالم نیستند. کارهای مثبت یا نتیجه مثبت

دقیقا ادم ها از تفکر خیلی دور شدن فقط همه یادگرفتن بریزن تو اینستا بلاگر شن ن هنری ن مهارتی هیجی

مشکل اینجاس ما دقیقا قبلا هم راجب دوس پسر داشتن همینا میگفتیم جتی تفکرمون روز ب روز عوض میشه حاصرم ق ...

خب این کاملا درسته.

قبلا من یه دختر ۱۲ ساله بودم و دنباله روی افکاری که معلم و مادر و دوست و .. به من القا کرده بودن بدون داشتن درکی از این موضوع.

الان با آدمای مختلف ارتباط داشتم ، مسائل مختلفی تجربه کردم ، تو جامعه بیشتر بودم ، از عقاید دیگران فاصله گرفتم و سعی کردم نظر خودمو در مورد این مسئله بیان کنم.

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮
به حر حال گفتم در جریان باشید و خودتونو با این حرفا که زمان عوض شده، بروز باشید و خرابیشونو با روشن ...

کسی ک اینکارا میکنه خیلی ب دین خدا پایبند نیس ک داری از دین و جزا و گناه میترسونیش نکته ریزیه اگ دقیق بگیری منظورم چیه عملا داری اومو از چیزی میترسونی ک نمیترسه

خب این کاملا درسته.قبلا من یه دختر ۱۲ ساله بودم و دنباله روی افکاری که معلم و مادر و دوست و .. به من ...

ب نظرم تلفن و گوشی همراه اندازه یک پیامبر در مردم در تحول ایجاد کزد

کلا فضای مجازی هم بخش عمده این تحوله

ب نظرم تلفن و گوشی همراه اندازه یک پیامبر در مردم در تحول ایجاد کزد کلا فضای مجازی هم بخش عمده این ت ...

همینطوره عزیزم 

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮
کسی ک اینکارا میکنه خیلی ب دین خدا پایبند نیس ک داری از دین و جزا و گناه میترسونیش نکته ریزیه اگ دقی ...

دقیقا

دیگ این تنها کاریه که میتونستم انجام بدم و نظرم همینه به خدا اگه اینجوری این نسل بخواد پیش بره دو روز دیگ خیانتم عادی میشه بهت قول میدم هر جن الانم داره یواش یواش عادی میشه

یه فیلم دیدم گفت چن سال آینده پسره گفت از ته دل که بهش ندذدی دختره گفت نه با با دیوونه شدی

ما به اینجام میرسیم و اونجام مغزمونو با کلماتی که شما قدیمی هستید روشن فکر باشید میخوان شست و شو بدن

چرا قبلنا امار خیانت بالا نبود

چرا قبلنا امار تجاوز بالا نبود

چرا قبلنا امار طلاق بالا نبود

چون آدما آدم بودن

👌

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

دقیقادیگ این تنها کاریه که میتونستم انجام بدم و نظرم همینه به خدا اگه اینجوری این نسل بخواد پیش بره ...

ببین موافقم باهات تا حدودی من با کاری ک جامعه میکنه این حجم از بسته بودن و نداشتن ازادی مخالفم اما سیری ک داره نسل امروز پیش میره زیادی انحراف داره همین همجنسگرایی یا همین خیانتی ک میگید یا حتی اعتیاد همه اینا داره عادی میشه اصلا جالب نیس ! 

اما ب نظرم جلمعه ما صرفا خودشو زده ب خواب با سرپوش گزاشتن رو خیلی مسائل نمیشه مسائل حل کرد عزیزم .

مثلا الکل مردم عملا دارن میخورن حالا صرفا تفاوتس اینه مث خارج تو سومری ها نیس اما بخاطر همین غیر قانونی ساختنش کسی نیس بالاسرش از بهداشت نمیرن بازدید کلی خطا در تولیدش هس کلی ادم تو هنین ایران کور شون ب واسطه خطا در تولید الکل اما اگ قانونی باشه هم دولت مجبوره خدمات ارائه بده ب افرادی ک کور شدن هم نظارت هس بر تولیدش

یا مثلا ارتباط جنسی دخترا ک بخاطر هایمن کمتر رابطه برقرار میکنن اما پسرا میرن با این تن فروشا اونم کلی بیماری دارن مثل ایدز میدونی چقدر امار ایدز رفته بالا؟؟؟؟ خب ملت نیاز جنسی دارن از طرفی نمیتونن با این تورم ازدواج کنن یا حتی اصلا نمیخوان کشور فقط اومده رابطه جنسی حرام کرده اگهیچ راهی برای رفعش نشون نداده 

من با سرموش گزاشتن رو معضل های جامعه خیلی مخالفم حتی با این حجم از محدودیت مخالفم اما با شما هم نظرم افراط تو هر جیزی جالب نیس ک تهش بدبخای برای مردم!👌

مثلا اینکه بگیم الکل حرامه باعث نمیشه دیگ مردم نخورن این نسخه ها دیگ جوابگو نیس متاسفانه 

من خودم با خوردن مواد مست اور مخالفم اما حقیقت اینه مردم میخورن فقط بدبختیش و شرش واسه مردم گرفتار ما میمونه

یا همین پسرا کلی ایدز و زگیل تناسلی میگیرن میان زن هارو مبتلا میکنن

ببین موافقم باهات تا حدودی من با کاری ک جامعه میکنه این حجم از بسته بودن و نداشتن ازادی مخالفم اما س ...

بله تا حد زیادی بر میگرده بع این کشوره بی عرضمون و مسئولانی که فقط به فکر جیب خودشونن

چرا مریض های جنسی هر روز بیشتر میشن چرا امار ازدواج چشمگیر کاهش یافته چون تو کشوری داریم زندگی میکنی که ماشین امروز از 600 تا ماه دیگ میشه700 

خونه شده آرزو 

پس چرا ازدواج کنن 

نیازشونو از راهی ارضا میکنن که به نفعشونه

من شخصا اگ پسر بودم به هیچ عنوان زیر بار مسئولیت این جیزا نمیرفتم هر چند دختر سالمم مهمه حالا خیلیا امتحان شدن

تا حد زیادیش تقصیر کشوره میدونم عزیزم 

دختره رفته به دوست پسرش تو یه شب رابطه برقرار کرده چن سالشه 15 خانمایی بهش گفتن اشتباه کردی خیلی سفت گفت بدن خودمه مشکلتون چیه

آخه یه دختر 15 ساله الان میره با پارتنرش یه شب تو ویلا خودشو به باد میده اونوقت من وقتی 15 سالم بود عروسک بازی میکردم و با این سن هنوزم باب اسفنجی میبینم

اول کشور و دوم تربیت خانواده مهمه

بله تا حد زیادی بر میگرده بع این کشوره بی عرضمون و مسئولانی که فقط به فکر جیب خودشوننچرا مریض های جن ...

بنظر من بخاطر سنشه اون ۱۵ ساله تو سن بلوغه وگرنه من اگ بدونم اصلا رابطه جنسی نامشروع حلاله گناهم نیس بازم ترس دارم یارو میتونه فیلم بگیره ابروتو ببره ب نظرم کلا نوجوانااا تو سن بلوغ سرکش میشن خانواده هام مقصرن ولی ن صرفا همش تقصیر خانواده نیس 

دقیقا منم پسر بودم ازدواج نمیکردم بیکارم مک بیام با این دخترای مر توقع ازدواج کنم 

وقتی میتونی نیازتو از راه دیگم برطرف کنی 

کلا زندگی تو ایران خیلی سخت شده لنت ب مسئولای بی کفایت ک مردم بدبخت کردن 

منم موافق نیستم با ازادی افراطی اما با جو حاکم بر جامعه ایران در حال حاضر عم مخالفم با تعصب های سنگین مخالفم  دارن مردم دو فرقه میکنن مذهبی ها نفرت دارت از غیر مذهبی ها و بلعکس 

اینا باعث میشه در سال های اینده جنگ داخلی راه بیفته 

همش هم تقصیر مسئولای عزیزمون  پراید ک ارابه مرگه رسما ماشین اشغال تر ازش خودشه هم حتی جوانا ب سختی میتونن بخرن

بنظر من بخاطر سنشه اون ۱۵ ساله تو سن بلوغه وگرنه من اگ بدونم اصلا رابطه جنسی نامشروع حلاله گناهم نیس ...

میگم که همش تقصیر این مفت خورایه 

خدا لعنتشون کنه 

رسما خیلی خیلی واضح میگم کاش شاه بود 

لعنت کنه کسایی رو که رفتن شعار دادن شوهر من با 29 سال سن به سختی داره خونه میسازه ارزومونه ماشین داشته باشیم

همه ی ج. ووونا دارن سختی میکشن 

چرا چون یه سری آدم رفتن شعار دادن بدبختمون کردن با این رژیم

من بشدت مخالف رژیمم 

و هر لحطه آرزمو رژیم برگرده

چون این گند هایی که مسئولان زدن فقط با یه تغیر کلی درست میشه نه اینکه هر کی میاد بدترش میمنه واسه هفت پشتشم ثروت جمع میکنه میره

کاش ایران نبودم

آدم تو هر کشوری میتونه با حجاب باشه و به خدا اعتقاد داشته باشه