2777
2789
عنوان

خیلی خواب امام رضا میبینم

40 بازدید | 6 پست

من ی خواسته ای ازش داشتم کلی دعا کردم نشد ولی ازون موقع همیشه خوابشو میبینم من تا حالا حرم نرفتم قسمت نشد

اون خواستمم باش کنار اومدم ولی خیلی خاب امام رضا میبینم ی بار خواب دیدم رفتم حرم بهم چادر دادن ک تو حرم عکس بگیرم یکیشم ی چی تو خاب ازش خاستم خداروشکر تا حدودی جواب داد خیلی خیلی خاب میبینم خیلی دلم گرفته الان داشتم کلیپ میدیدم از حرم گفتم یا دستمو بگیر یا جونمو دیگه نمیکشم 

یا امام رصا خودت کمکم کن

یاد تو همیشه اینجاست🥺🫠

وقتی خابشو میبینی یعنی صداتو شنیده 

ب مادرش توسل شووو حضرت نجمه خاتون 

ختم صلوات گذاشتم تا جمعه دوست داشتی شرکت کن 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
وقتی خابشو میبینی یعنی صداتو شنیده ب مادرش توسل شووو حضرت نجمه خاتون ختم صلوات گذاشتم تا جمعه دوست د ...

من ی سال نذر کردم کلی ندر ولی هیچکدوم نشد شاید قسمتم نبود و صلاحم ولی من اون برا اون خاستم هنوزم گریه میکنم هنوزم غصه میخورم اب شدم تموم شد اون قصیه ولی منم تموم شدم اخرین بار گفتم یا امام رضا دیگه سمتت نمیام ازون موقع هرشب خابشو میبینم 

۱۰۰تا عزیزم میفرستم خاسته ای ندارم جز سلامتی چیزی ازم نمونده ک از خدا بخام

یاد تو همیشه اینجاست🥺🫠

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ی سال نذر کردم کلی ندر ولی هیچکدوم نشد شاید قسمتم نبود و صلاحم ولی من اون برا اون خاستم هنوزم گری ...

شاید میخاد بگه من دعات کردم ولی نشد 

شاید عوضش ی دعای دیگ کرده برات 

معطن بااااش امام رئوفی هس  دست اون نبوده دیگ دعا کرده 

ازش دور نشو 

مهم اون بالایی هس 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
من ی سال نذر کردم کلی ندر ولی هیچکدوم نشد شاید قسمتم نبود و صلاحم ولی من اون برا اون خاستم هنوزم گری ...

قبول باشه گلم

شاید میخاد بگه من دعات کردم ولی نشد شاید عوضش ی دعای دیگ کرده برات معطن بااااش امام رئوفی هس دست او ...

بزرگترین خاسته زندگیمو بهم داد سلامتی عزیز ترین کسم وقتی تو خاب ازش خاستم دست رد ب سینم نزد دمش گرم من ک اشتی کردم باهاش ولی هنوزم غصه ارزویی ک داشتم میخورم هنوزم اشک میریزم کاش امشبم بیاد ب خابم کاش

یاد تو همیشه اینجاست🥺🫠

بزرگترین خاسته زندگیمو بهم داد سلامتی عزیز ترین کسم وقتی تو خاب ازش خاستم دست رد ب سینم نزد دمش گرم ...

الهیی😔😔😔