2777
2789
عنوان

دختر کورد پسر تورک

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 38 پست
والا بعید نیستاما اگه شوهرت عاقله و اهل پر شدن نیست خوبهو اینکه اگه برید دور از خانواده ها زندگی کنی ...

خداروشکر اخلاقش خیلی خوبە فقط هم من تعصب شدید دارم روی زبان و اصالتم هم اون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوادش واقعا خوبن خودشم کە کلا در همە مورد با هم تفاهم نظر داریم و همو دوس داریم ولی مثلا وقتی میری ...

وا اینکه نشد اختلاف

یه آهنگ ترکی بذارین یه کردی

الکی با حرف بقیه برای خودت فکر و خیال و مشکل نتراش اگر پسر خوبیه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
کاملا از همە لحاظ باهم کنار میایم و همدیگە رو دوست داریم فقط مشکل زبان داریم کە مثلا پیش من با دوستش ...

قراره کجا زندگی کنید؟ اگه یه کم دورتر باشین، مشکلات کمتر میشه. ترک‌ها ازم به دل نگیرید به خاطر این چیزی که میگم: اسی جان اینکه جایی زندگی کنی که همه به زبانی که متوجه نمیشی حرف بزنن، غم غربت میاره. خیلی تحملش سخته. اگه به احترام شما در حضورتون فارسی حرف بزنن، خیلی بهتره.

با این حال وقتی انقدر خوبین با هم، به خاطر همچین مسئله‌ای الان وقت کنسل کردن نیست. شاید اگه نامزد نکرده بودین، بهت میگفتم سعی کن با یه کرد ازدواج کنی.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
والا نمیخوام ته‌ دلتو‌ خالی کنم عزیزم ولی ماهم اینجوری بودیم و تهش با بی‌احترامی تموم شد البته هنوز ...

حالا ما دوتامون هم بە شدت متعصبیم سر اینکە اهنگ ماشین بە چە زبانی باشە هم بحث میکنیم🫠

خداروشکر اخلاقش خیلی خوبە فقط هم من تعصب شدید دارم روی زبان و اصالتم هم اون

اگه تعصب شدید دارین، حواست باشه هیچ وقت هیچ وقت توی بحث یا دعوا یا ناراحتی به نژاد یا زبان هم اشاره‌ای نکنین که کار خراب میشه‌.

والله الان که همه زن ذلیل شدن اینی که میگین برای قذیمه

نه منم پنج ماهه عروسی کردم اصلا با مردای ترک نباید ازدواج کرد فقط دختر گرفت،البته استشنا هم هست بعضی پسراش خیلی خوبن 

حالا ما دوتامون هم بە شدت متعصبیم سر اینکە اهنگ ماشین بە چە زبانی باشە هم بحث میکنیم🫠

عاشقتم بیا بغلم همه چی درست میشه و اینا اول زندگیه طبیعیه و نمی‌دونم از این حرفا همش کشکه خواهر جان 

قشنگ فکراتو بکن زندگیتو خراب نکن الکی خیلیم دل به نظر اینجا خوش نکن دل خودت چی میگه خودت حست چطوریه به این آدم همون درسته ما که نمی‌شناسیم فقط اگه چیزی دیده باشیم میگیم ولی واقعا تو این دوره زمونه بی‌احترامی نمیکنم به هیچ قومی ولی خواهشاً سمت قوم های خودتون برید ترک با ترک کرد با کرد لر با لر 

اینجوری تفاهم و عشق خیلی بیشتره 

با یه ترک میخوای ترکی حرف بزنی ؟ فارسی ؟ کوردی که بلد نیست همینم مشکله برات برا خانوادت برای رفت و آمد 

بچه‌ها، اینکه موقع کامنت گذاشتن باید یه عدد امنیتی رو تایپ کنیم، یعنی گزارش زدن برامون؟

یکی میگفت اینجوریه. الان برای من اومد. خب من چیزی نگفتم که!

نه منم پنج ماهه عروسی کردم اصلا با مردای ترک نباید ازدواج کرد فقط دختر گرفت،البته استشنا هم هست بعضی ...

البته من خودم ترکم با ترک هم ازدواج کردم .دیگه الان اطرافم مردایی که شما میگید نمیبینم .شما هم اول زندگیتونه انشالله به زودی مشکلاتتون حل میشه

البته من خودم ترکم با ترک هم ازدواج کردم .دیگه الان اطرافم مردایی که شما میگید نمیبینم .شما هم اول ز ...

با غیر ترک‌ها یه کم سخت میگیرن. منم اینجوری شنیدم.

خب البته فرهنگ متفاوته دیگه. تفاوت فرهنگی کار رو سخت میکنه.

خودم تورکم باپسر تورکم ازدواج کردم پسرای ترک اولویت اولشون خانوادشونه بشدت دهن بین خانوادشونن زن رو ...

ولی این اصلا اینجوری نیس خدایی کلا خانوادە با اخلاق و همە چی تموم ولی من بهش گفتم من میخوام بچە دار شدیم باهاش فقط کوردی حرف میزنم برگشتە میگە من بجز تورکی اصلا با زبان دیگە ای باهاش حرف نمیزنم

وا اینکه نشد اختلافیه آهنگ ترکی بذارین یه کردیالکی با حرف بقیه برای خودت فکر و خیال و مشکل نتراش اگر ...

از همە لحاظ تمام معیار هایی کە میخوام رو دارە ولی مثلا یهو میگم من میخوام بچە دار شدیم باهاش کوردی حرف بزنم اونم فوری میگە منم باهاش تورکی حرف میزنم

ولی این اصلا اینجوری نیس خدایی کلا خانوادە با اخلاق و همە چی تموم ولی من بهش گفتم من میخوام بچە دار ...

اره اولش اونجورین تازه بعداز عروسی مشکلات و اخلاقهای جدید رو رومیکنن،ایشونم خیلی تعصبیه و هم شما اما بچه تو هرشهری بزرگ بشه باید زبان اونجارو یاد بگیره مثلا خودم اطرافم دیدم تو تبریز یکم لحجه اتم تو ترکی فرق کنه مردم زیاد ارتباط نمیگیرن باهات پس اگ قراره تبریز باشین بهتره بچتون زبان اصلیش ترکی باشه