2777
2789
عنوان

کدوم لباس ها واسه عروسی ابجیم قشنگه😍عکس پست اول

| مشاهده متن کامل بحث + 3599 بازدید | 148 پست
دومی و پنجمی اصلا نه بقیش خوبن

چطورن مگه؟؟؟ 

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همین رنگ تو عکس آبی روشن این لباس خودمه

چه تو تن قشنگه

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز

پنجمیو باید با یه کفش طلقی مجلسی بپوشی اصن انگار ست همن  یه پیج تو اینستا هست مال کفشه خیلی ارزون میده کفشای مجلسیشو اسمش هایپر کفش یا هایپر کفش ایران اگه اشتباه نکنم یه دونم بود کفشه شیک من بود چی بود اونم قیمتاش مناسب بود ولی مجلسی نگرفتم ازش تا حالا. خلاصه که با کفش طلقی شبیه سیندرلا میشی اینو بپوشی😍

۱ و ۶ و ۷

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

پنجمیو باید با یه کفش طلقی مجلسی بپوشی اصن انگار ست همن یه پیج تو اینستا هست مال کفشه خیلی ارزون می ...

دوستان گفتن برای عروسی زیاد قشنگ نیس 

ولی تولد خودمم نزدیکه 😂😂

۱ و ۶ و ۷

چه سلیقه متفاوتی از بقیه داری

چه سلیقه متفاوتی از بقیه داری

عههه نخوندم کامنتارو

معلومه دیگه من خوش سلیقم اونا بد سلیقه😔😂

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

عههه نخوندم کامنتارومعلومه دیگه من خوش سلیقم اونا بد سلیقه😔😂

😂😂

اولی. سومی.  هفتمی

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن