2777
2789
عنوان

بعد از هفت سال امشب خواهرم دعوتم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم چرا همیشه اینجوریه.اونی که بیشتر محبت میکنه،کمتر محبت میبینه.هعی

بخدا من بچه اخرم پر جمعیتم هستیم واسه خواهر برادرام مثل مامان میمونم همیشه خونم میان خودشون و بچه هاشون خیلی احترام میزارم بخدا پیش اومده پول نداشتم ولی بهترین پذیرایی کردم اصلا به رو خودم نیاوردم ولی این خواهرم نمیدونم چرا ایطوریه با من خیلی مقایسه میکنه منو با خودش بارها شده تنهایی تو خونه حوصلم سر رفته مثلا زنگ زدم گفتم چیکار میکنی خیلی حوصلم سر رفته نگفته خب بیا حونه ی ما با اینکه همیشه زحمت خودش و بچشو میکشم منم راستش ادمی نیستم پاشم برم جایی که حس کنم مزاحمم

وقتی اومد خونت تو هم همینطور رفتار کن عزیزم اصلا ناراحت نباش تلافی کن

من بخدا بدترین ناراحتیم داشته باشم نمیتونم تو خونم با کسی بد رفتاری کنم ولی واقعا امشب خیلی جلو شوهرم شرمنده شدم تصمیم گرفتم یه کم سرد شم باهاش

بخدا من بچه اخرم پر جمعیتم هستیم واسه خواهر برادرام مثل مامان میمونم همیشه خونم میان خودشون و بچه ها ...

تو مثل خودمی.اونا تغییری نخواهند کرد،بهش دل نبند و سعی کن به کس دیگه ای تکیه کنی و با اون خوش باشی.آدما عوض نمیشن.اینجورم که میگی انگار حس حسادتم داره بهت،کسی که خودشو مقایسه میکنه،حسادتم میکنه.

من بودم فردا زنگ میزدم و به روش میاوردم و حتی تو روش میگفتم تویی که دوس نداری من خونت بیام خونم نیا و دیگه رویی برای رفت و آمد نمیدادم 

البته باورم نمیشه آدم خونه خواهرش ۷ سال نره 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
خوب اون چطور باهات راحته بدون دعوت میادتو هم باهاش راحت باشخواهرید دیگه این خرفا رو نداریدمن از نوشت ...

عزیزم ما امشب با دعوتم رفتیم اینجوری کردن فکر کن بدون دعوت برم 

من بودم فردا زنگ میزدم و به روش میاوردم و حتی تو روش میگفتم تویی که دوس نداری من خونت بیام خونم نیا ...

خدا شاهده ۷ ساله عروسی کردم فقط پاگشا دعوتم کرده اون بارها گفته از مهمون سر زده خوشم نمیاد دوست ندارم کسی بدون دعوت بیاد یه جوری رفتار میکنه که ادم به خودش اجازه نمیده بره دعوتم نمیکنه دیگه چجوری باید برم؟

😑😐دیگه پس ادم منفعت طلب وخودخواهیه بنظرم حسادتم داره زندگیتون ازونا بالاتره؟

میدونی چجوریه اونا خسیسن و پولدار از نظر مالی ما اندازه ی اونا نداریم مثلا چند تا خونه و ماشین دارن ما نداریم ولی من و شوهرم اصلا خسیس نیستیم کیفیت زندگی ما خیلی از اونا بالاتره 

خدا شاهده ۷ ساله عروسی کردم فقط پاگشا دعوتم کرده اون بارها گفته از مهمون سر زده خوشم نمیاد دوست ندار ...

توام رویی برای رفت و آمد نده 

سری بعد که زنگ زد بیاد بهونه بیار که نیستم و …

به نظرتم خودتو همسرتو بیشتر از این بی ارزش نکن

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
میدونی چجوریه اونا خسیسن و پولدار از نظر مالی ما اندازه ی اونا نداریم مثلا چند تا خونه و ماشین دارن ...

خب دیگه جواب خودتو دادی گلم ادم خسیس همینه نمیشه انتظاری داشت ماهم اطرافمون داریم ومنم اصلا دوس ندارم مدل زندگیشونو چون نه خودشون دلشون میاداستفاده کنن نه برابقیه میذارن حتنازندکی شما بهتر وبابرکت ترهست اتفاقا اون انقدخسیسه خونه خودش هیچی نمیخوره خونه شمامیادمیره دریخچال بازمیکنه