2777
2789
عنوان

عوارض سزارین چیه( علامت سوال)

| مشاهده متن کامل بحث + 1434 بازدید | 147 پست

من سزارین اولم ،تقریباراحت بود وزودزایمان کردم وبچه ام nicu بودیک ماه ،امازایمانم راضی بودم 

زایمان دوم هفت سال بعد انجام دادم ،اجدادم اومدجلو چشمم 

بیهوشی موضعی هرکارکردن نشدم ،هفت بارآمپول بی حسی به کمرزدن انگارنه انگار!آخربیهوش کامل شدم 

بعدبیهوشی هم مستقیم رفتم آیسیو ،بخاطر خونریزی وافت فشار 

بیست.وچهارساعت اجازه حرکت نداشتم ،نه خوردن 

ویه امپولی هست اسمشو نمیدونم ،ولی آمپول فشار که برای کسایی که زایمان طبیعی میکنن ،میزنن 

ازاونم بهم زدن،تاصبح ازدردبه خودم پیچیدم!باهیچی دردم آروم نمیشد 

اونایکه طبیعی حداقل میتونن حرکت کنن ،جابه جابشن ،رحم من بخاطرعمل دردداشت ،جای عمل درد داشت! اینم قوز بالاقوز 

اون شب بدترین تجربه عمرم ازلحاظ دردکشیدن بود

البته هردوبارم سرکلاژم شده بودم که طی عمل بازکردن

خب از مهم ترین عوارضش که زیبا ترین عوارضشم هست اینه که بعد از سزارین کلی استچ مارک روی شکمت میمونه ک ...

خب طبیعی باشی هم میمونه

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوهوم واقعا منم بی طرفم مشکلی با طبیعی ندارم ولی یه عده میان همش از عوارض سزارین میگن منم از ترس این ...

شما بیطرفی

من طرفدار سزارین بودم!

ولی بعد از سزارینم برای بچه دوم خیلی خیلی تخقیق و مطالعه داشتم

بعد فهمیدم چه جنایتی در حق خودم کردم با سزارین!

بعدی رو ویبک شدم

اصلا قابل مقایسه نیستن

و واقعا صحبت درباره شون زمان زیادی میطلبه

همینقدر بگم که واقعا باید بری دنبالش و درباره شون بخونی اونوقت خودت متوجه میشی

عوارض هم همیشه ظاهری نیست! 

من از قبل کمر درد داشتم نمیدونم عوارض سزارینه یا نه ولی جای بخیه ها تا همیشه با کمترین فشار درد میگیره

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

در کل به بدن هرکسی ربط داره من شکر خدا سزارین شدم بدون هیچ درد و مشکل و عارضه ای مامانمم طبیعی شده بدون هیچ درد و مشکل و عارضه ای

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
شما بیطرفیمن طرفدار سزارین بودم!ولی بعد از سزارینم برای بچه دوم خیلی خیلی تخقیق و مطالعه داشتمبعد فه ...

ویبک یعنی چی؟ من با حسرت ب مادرهایی ک طبیعی آوردن نگا میکردم .اورژانسی سزارین شدم

توکل دنیا فقط اگ مشکل داشته باشی سز میکنن قطعا چیزی ک خدا قرار داده زایمان طبیعی بهترینه من الان دوس ...

گشادی واژن که دیگه دست دکتر نیست بعدم من سزارین شدم یذره شکم هم ندارم نمیگم سزارین خوبه ولی اینایی که گفتی بی ربط بود ... 

مثلا چه عارضه جدی؟

بالاتر اشاره کردم

انواع و اقسام چسبندگیهای داخل شکمی

اندومتریوز

بارداری خارج رحمی

حجم بالای خون که از دست میره و اغلب بعدش دوار کمخونی میشن

شما تصور کن ۷ لایه شکم بریده بشه و مجدد دوخته بشه... مثل روز اولش میشه؟!