2777
2789
عنوان

بیاید نظر بدید عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 30 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی بچه ایاون باید تکلیف تو رو مشخص کنه؟اونا هیج وقت تو رو گردن نمیگیرن تا آخرش میگن ما دوست معمولی ...

دفعه قبلی داشت گردن میگرفت دیشبم بحثش باز شد داشت شروع میکرد بگه من یچی گفتم ول کرد

دفعه قبلی داشت گردن میگرفت دیشبم بحثش باز شد داشت شروع میکرد بگه من یچی گفتم ول کرد

ما همه این راهی ک داری میری رو رفتیم به خدا سر انجامی نداره ولت میکنه چند،ساله دیوانه میشی

تا تکلیفش رو مشخص نکرده باهاش ارتباطی نگیر

ما همه این راهی ک داری میری رو رفتیم به خدا سر انجامی نداره ولت میکنه چند،ساله دیوانه میشیتا تکلیفش ...

منم رفتم این راهارو تجربشم داشتم 

ولی خب از این پسره خوشم اومده

بعد اینکه اونجوریم بغلم نکرد دفعه اول اومد محکم بغلم کنه زدم تو کمرش به شوخی ول کرد دفعه دومم سریع بغلم کرد ول کرد

منم رفتم این راهارو تجربشم داشتم ولی خب از این پسره خوشم اومدهبعد اینکه اونجوریم بغلم نکرد دفعه اول ...

چرا اجازه دادددددیییییییییی نباید اجازه بدی عزیزم روحت نابود میشه اینجوری زخمی میشی