پسره رو ندیده یعنی فقط ب قصد اشنایی اومدن اگ اوکی بودن نهایی کنن قضیه رو
من ب قدری خوشحالم وقتی فهمیدم از ذوق میرقصیدم🤣کاش پسره خوب باشه کااااااش
گفت خونه داره ماشینم داره
با دل پاکتون دعا کنید خوب پیش بره🥺🥲❤️
اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام
ایشالا ولی چقدر راحت ازدواج میکنیدمن صد بار رفتم سر قرار اشنایی همه همتحصیلکرده بودن و یه شرایط او ...
اینام قصدشون اینه ک تا یکسال زیر نظر خانواده ها در ارتباط باشن بدون عقد و این داستانا یعنی بی گدار ب اب نمیزنن فقط میخوان خانواده مطلع باشن
من خودم قبول ندارم همچین ازدواجایی رو ولی خب دختر عمم این مدلیه ک دوست پسر و اینا نداره واسه همین بهترین راهش همین نوع ازدواجه
اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اهان ایشالا که هر چی خیره همون میش بیاد و بهترین ها براش رقم بخوره
مرسی عزیزم انشالله خودتم عاقبت ب خیر بشی😍