2777
2789
عنوان

فردا خاستگاری دختر عمم هست

89 بازدید | 5 پست

پسره رو ندیده یعنی فقط ب قصد اشنایی اومدن اگ اوکی بودن نهایی کنن قضیه رو

من ب قدری خوشحالم وقتی فهمیدم از ذوق میرقصیدم🤣کاش پسره خوب باشه کااااااش 

گفت خونه داره ماشینم داره 

با دل پاکتون دعا کنید خوب پیش بره🥺🥲❤️

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

ایشالا ولی چقدر راحت ازدواج می‌کنید

من صد بار رفتم سر قرار اشنایی 

همه هم‌تحصیلکرده بودن و یه شرایط اولیه ای داشتن

ولی مگه به همین راحتیه

چند ماه باید بری وبیای تا ببینی میشه یه عمر باهاش زندگی کنی یا نه

ایشالا ولی چقدر راحت ازدواج می‌کنیدمن صد بار رفتم سر قرار اشنایی همه هم‌تحصیلکرده بودن و یه شرایط او ...

اینام قصدشون اینه ک تا یکسال زیر نظر خانواده ها در ارتباط باشن بدون عقد و این داستانا یعنی بی گدار ب اب نمیزنن فقط میخوان خانواده مطلع باشن

من خودم قبول ندارم همچین ازدواجایی رو ولی خب دختر عمم این مدلیه ک دوست پسر و اینا نداره واسه همین بهترین راهش همین نوع ازدواجه

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهان ایشالا که هر چی خیره همون میش بیاد و بهترین ها براش رقم بخوره

مرسی عزیزم انشالله خودتم عاقبت ب خیر بشی😍