2777
2789
عنوان

مادرشوهر بی نظیری دارم

244 بازدید | 12 پست

البته تو اخلاقای عجیب غریب 

برادرشوهرم تازه ازدواج کرده دختره طفلک هم سنش کمه 

وضع پدرش خوبه (ما شهرستان زندگی میکنیم و تو شهرستان سن ازدواج پایینه ۲۰سالشه)

بعد از ی شهر دیگه ای اومده مهمونی 

مادرشوهرم ی اداهایی درمیاره بیا و ببین 

دایم خسته و کسل نشون میده خودشو برا گذاشتن یه نهار و شام برادرشوهرم طفلی میگه مامان ببخشید تو زحمت افتادی غذاهای ساده مث ماکارونی قیمه اینا درست می‌کنه ها فک نکنید حالا چ می‌کنه سنشم زیاد نیست 

اونروز دختره برگشته گفته ما ب تهدیگ ماکارونی زعفرون می‌زنیم رک برگشته گفته اون میمونه خونه ی بابات اینجا از این خبرا نیست 

یا برا صبحانه ی دونه تخم مرغ آبپز کرده برا من تعریف می‌کنه ک آره اونم خانومی میکنم میپزم براش وگرنه پنیر و کره بخوره 

ازدواج ی قسمته ابدا هرچقدر تحقیق هم بکنی ذات خراب بعضیا نشون داده نمیشه آنقدر خودشو جلو همه خوب جلوه میده 

منو خیلییییییی اذیت کرد با حرفا و کاراش 

دلم برا تازه عروس میسوزه 

هیچوقت حلالش نمیکنم 

امیدوارم ی خانواده ی درست قسمتتون سه نه

این کاربری دست چند نفره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما سعی کن از در محبت باهاش وارد شی احساس غریبی نکنه خیلی خوبی

اره من سعی خودمو میکنم 

برای یلدایی میخواست براش هیچی نخره من گفتم مامان الان همه میخرم ی جور رسم شده بخر با غرغر  خرید 

دایمم میگم خیلی دختر خوبیه واقعا هم هست 

ولی می‌دونم نیش زبون مادرشوهرش ابدا بیکار نمیمونه

این کاربری دست چند نفره 
برو بابا من اصلا این چیزا برام مهم نیستمگه گدای غذا و صبحونه ام ؟هر چی میده , بدهتاثیری تو زندگی مشت ...

میگی دیگه 

وقتی قرار باشه تو ی ساختمون زندگی کنید سر هرچی ی تیکه بشنوی اعصابت بهم می‌ریزه 

اینا فعلا دوماهه عقد کردن بزار بیاد تا لباس زیرش دخالت می‌کنه مث من 

این کاربری دست چند نفره 
اره من سعی خودمو میکنم برای یلدایی میخواست براش هیچی نخره من گفتم مامان الان همه میخرم ی جور رسم شده ...

اول ازدواج اولین برخورد و رفتارا تا آخرش تو ذهن میمونه 

شما سعی کن باهاش خوب باشی دیگه مادر شوهر حریف دوتاتون نمیشه 

حالا چی خرید با اینمه غر غر کردن؟ 😅

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨

میگی دیگه وقتی قرار باشه تو ی ساختمون زندگی کنید سر هرچی ی تیکه بشنوی اعصابت بهم می‌ریزه اینا فعلا د ...

خب اشتباه میکنه میخواد تو ی ساختمون زندگی کنه , ب هرحال قبول کرده خود دختره همچین چیزی رو

من قبول نمیکنم