چیع مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 939 عنوان خواهرم میترسه تنها بره مسافرت 138 بازدید | 15 پست مردم آرزوشونه حالا بابام گفت با دوستات برو مسافرت خواهرم میگه میترسم استرس دارم نکنه سوتی بدم وای من بلد نیستم هیچی آبروم نره تو تور 🫥میگه به دوستام بگم بابام اجازه نداده نرم ؟ دیروز | 23:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چیع مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 939 وای حرصم میده من آرزوم بود برم مسافرت با دوستام بعد این اینجوری هست
چیع مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 939 بنظرم بره منم بهش میگم میگه اگه سگ آوند نزدیکم جیغ بزنم آبروم میره
آذربانو_60 عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 10468 وا مگه ملت از اول همه جارو بلدن؟بگو نرم افزار بلد نصب کنه مبدا و مقصد رو بزنه قشنگ میگه چجور بره کجا ضمنا اگه با توره و با دوستاش هست نیاز نیست نگران این مورد باشه ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...
آذربانو_60 عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 10468 منم بهش میگم میگه اگه سگ آوند نزدیکم جیغ بزنم آبروم میره چه لوس و وابسته😐 تا اخر عمر میخواد اینجور بمونه؟ ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...
چیع مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 939 من باشم مرتب لوکیشن برای یکی میفرستم 😂😂 😂😂این از جانوار میترسه
چیع مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 939 وا مگه ملت از اول همه جارو بلدن؟بگو نرم افزار بلد نصب کنه مبدا و مقصد رو بزنه قشنگ میگه چجور بره کجا ... نه نگرانه مثلا یه بازی بگن یا اصطلاح بگن این بلد نباشه چون زیاد آدمی نبوده که تو جمع باشه همش تو اتاق داشته درس می خونده حالا بعد سال کنکورش کلا از جمعیت میترسه همش میگه یک چیری میگن بلد نیستم آبروم میره
چیع مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 939 چه لوس و وابسته😐 تا اخر عمر میخواد اینجور بمونه؟ مامانمم همبن میگه بخاطر همین گفت باید بری 😂😂
آذربانو_60 عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 10468 نه نگرانه مثلا یه بازی بگن یا اصطلاح بگن این بلد نباشه چون زیاد آدمی نبوده که تو جمع باشه همش تو اتا ... باید از یه جا شروع کنه یا نه؟ ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...