2777
2789
عنوان

خاهشا لطططططفا بیایددددد

118 بازدید | 22 پست

پدر شوهر و مادرشوهرم خیییییلی دخترمو دوس دارن دخترم ۲ سالشه بعد محبت هایی ک پدر سوهرم ب بچم میکنه ب بچه های خودش نکرده

حالا امشب پدرشوهرم دراز کشیده بود دخترم رفت تند سیلی بهش زد اونم ی سیلی محکم زد ب دخترم خیییییبلی ناراحت شدم بنظرتون باید واکنشم چی میبود بهش

ناخوداگاه زده پدرشوهرت 

دخترت نباید اینکار رو میکرد 

ولی حق داری هم ناراحت باشی

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گاهی اوقات بعضی واکنشا غیره ارادی پیش میاد نمیخواد کاری کنی یا حرفی بزنی یهویی شده بدون منظور همیشه خوبی ها و بدی ها رو تو کفه ترازو بزار بعد واکنش نشون بده ببین کدوم کفه بیشتر میاد بالا

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

ببخشید الکی الکی دخترت زد تو گوش پدر بزرگش؟بعد پدر بزرگ مثلا نوه اشو دوست داره که سریع سیلی رو پس دا ...

اره دخترم همش دوسالشه الکی سیلی زد ب پدرشوهرم مثلا داشت بازی میکرد پدرشوهرمم سیلی تند بهش رد

تعادل نداره پیرمرد مگه میشه اولا ادم به بچه های خودش محبت نکه بعدشم اون بچه بوده چجوری به خودش اجازه ...

چییی بگم اخه اونا خیلی محبت دارن نسبت ب بچم خیییبلی ایندفرو نمیدونم چرا سیلی بهش زد نمیدونم باید تاکنشم چی بود من گفتم چجور دلت اومد زدب بهش

اره دخترم همش دوسالشه الکی سیلی زد ب پدرشوهرم مثلا داشت بازی میکرد پدرشوهرمم سیلی تند بهش رد

سیلی 

سیلی هستش 

کار دخترت چه بازی چه جدی اشتباه بود 

کتک زدن توجیه نداره 

خواهر زاده خودم خیلی کتک میزد یه بار همینجوری نسسته بودم اومد یکی محکم زد تو گوشم منم ناخود اگاه زدم تو صورتش دست خودم نبود خیلی هم پشیمونم ۱۰ سال گذشته ولی دلم هنوز کبابه 

واسه همین میگم ناخوداگاه بوده و کار دخترشما کاملا اشتباه باید از همون کوچیکتر بودنش بهش میگفتی زدن اشتباهه

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

چییی بگم اخه اونا خیلی محبت دارن نسبت ب بچم خیییبلی ایندفرو نمیدونم چرا سیلی بهش زد نمیدونم باید تاک ...

محبت داشتم باشنم حق ندارن بچه دو ساله رو بزنن به نظرم خیلی بچه رو تنها نزار پیششون، دخترت الان کوچولوعه طبیعیه چنین رفتارایی داشته باشه ولی برای یه مرد جا افتاده واقعا رفتار زشتو ناپسندیه...

دخترش نباید اونارو می‌کرد!!! بچه دوساله شه ها

هر سالی باشه عقل داره و درک داره و میفهمه 

کتک زدم هم اشتباهه 

اینجور بچه هارو من دیدم انقدر لوس میشن که فقط دستشون به کتک میره هیچی هم بهشون نگی بدتر میزنن ولی اگه همون اول با احترام به بچه بگی نزن اونم یادمیگیره هرچند کار پدربزرگه هم اشتباه بوده ولی غیر ارادی بوده

گرفتمش بغل گفتم عزیزم عزیزم بعد ب پدرشوهرم گفتم چجور دلت اومد زریش

حالا پدر شوهرت که خیلی کار بدی کرده ولی دخترت رو هم توجیه کن زدن خوب نیس

پدر شوهرت بعدش معذرت خواهی نکرد؟ بچه گریه هم کرد؟