2777
2789
عنوان

پیره مرد عوضی هیز

223 بازدید | 14 پست

وای بچه ها خیلی اعصابم بهم ریخته ،من خیلی کم از خونه میرم بیرون ولی هروقت که میرم یه پیرمرد عوضی کثافت هست که دم مغازه دوتا پسراش نشسته و من و یه جوری هیز وار نگاه میکنه و میخنده ،یه جوری هیز میشه که سریع با حالت دو از جلوش می‌گذرم، حالا هرچی زیر لب دری وری بهش میگم ،چپ چپ نگاش میکنم از رو نمیره کثافت اشغال ،فردا دوباره میخوام  با داداشم برم بیرون خوبه برم به پسراش بگم باباتون رو جمع کنید؟یه وقت چیزی نگن دعوا یا ابرو ریزی بشه؟خیلی رو اعصابه از سرصبح تاحالا رفتار هولش رو اعصابمه مرتیکه عوضی یا خوبه از جلوش رد بشم بگم به چی نگاه میکنی مرتیکه عوضی هان ؟؟چطوره؟

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

چرا اصلا بهش محل میذاری؟

یجوری رفتار کن که انگار نیست و نمیبینیش

بعدشم خودت چیه یه مردی چیزی باید بفرستی یا مادری کسی

بعضیا انقدر مریضن فکر میکنن بهش نخ میدی تازه بیشتر خوششون میاد

بزار نگاه کنه آنقدر دقت نکن روزانه میلیون نفر آدمو نگاه میکنن نمیشه رفت یقه تک تک مردمو گرفت ک

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دنبال دردسر نباش بذار اینقد نگاه کنه تا کور بشه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
چرا اصلا بهش محل میذاری؟یجوری رفتار کن که انگار نیست و نمیبینیشبعدشم خودت چیه یه مردی چیزی باید بفرس ...

خیلی آزارم میده نگاهش ،انگار لخت جلوش وایسادم هی نگاه میکنه و میخنده اصلا یه جوریا،وقتی اینجوری میکنه حساس میشم و حالت تهوع بهم دست میده 

میترسم یکی رو بفرستم شر بشه

حرفی مگه زده؟بخاطر نگاه کردن شلوغش نکن اون میگه به خودت نگیر من شمارو نگاه نمیکردم. بچه نباش انقد

چه حرف چرت و بی ربطی آخه چه ربطی به بچگی داره میگم از اول تا آخر که از جلوش رد بشم هیز هیز نگاه میکنه و میخنده بعدم سرشو برمیگردونه و تا آخر نگاه میکنه خوب اگر یکی رفتارشو ببینه فکر میکنه من و اون یه چیزی بینمونه انقدر نگاهش بده که حالت تهوع میگیرم میدونستی این نگاه جرمه؟؟بهش میگن تجاوز به حریم شخصی بازم میگی بچه بازی ؟

عزیزم ولش کن مگه دنبال دردسری. بذار نگاه کنه شما اگر میتونی مسیرت رو عوض کن ولی جلوی بچه هاش و دیگرا ...

درسته مسیرمو عوض میکنم ،خدا لعنتش کنه بچه هاش انقدر سر به زیر و آقان سنشونم زیاده ها شاید بین ۴۵ تا ۵۰ باشن ولی همیشه سرشون پایینه اونوقت باباشون یه عوضی به تمام معناست

درسته مسیرمو عوض میکنم ،خدا لعنتش کنه بچه هاش انقدر سر به زیر و آقان سنشونم زیاده ها شاید بین ۴۵ تا ...

باباشون هم پیره دیگه. خیلی از مردا پیر بشن اینطوری میشن. دیگه اشکال نداره مگه چه کاری از دستش بر میاد جز نگاه کردن؟ هیچی. شمام ببخشش اگر اذیتی مسیرتو عوض کنین اگر اذیت نیستین به همون مسیر ادامه بدین 

چه حرف چرت و بی ربطی آخه چه ربطی به بچگی داره میگم از اول تا آخر که از جلوش رد بشم هیز هیز نگاه میکن ...

تواتوبوس میشینی مردا بهت نگاه نمیکنن؟تومترو؟تو شلوغی بازار تاحالا برات پیش نیومده بهت خیره بشن؟؟یقه چند نفر و میگیرب میگیرجرم مرتکب شدی؟؟چرا ازحرفم ناراحت میشی میکم بچه بازی درمیاری قبول کن.چون برو اولین جمله رو بگو چرا بهم نگاه میکنی میگه دختر تاحالا حرفی بهت زدم؟حرکتی کردم؟نه پس تو به خودت گرفتی چون من بهت نگاه نمیکنم پسراشم همینو میگن.انتظار داری بگه شرمنده اره من خیلی نگات میکنم دیگه نگاه نمیکنم😐