2777
2789
عنوان

چرا تو فامیل شوهر هیچکس از من خوشش نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 31 پست
والا نمیدونم من اصلا مغرور نیستم اما از چند جا شنیدم ب مادرشوهرم گفتن خودش رو میگیره

خوب تو جمعشون چطوری هستی 

تو حرفاشون شرکت میکنی 

شاید خودت خیلی ساکتی اونام زیاد باهات گرم نمیگیرن

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا نمیدونم من اصلا مغرور نیستم اما از چند جا شنیدم ب مادرشوهرم گفتن خودش رو میگیره

چهره یا ظاهر خوبی داری؟

آبی دریا، قدغن... شوق تماشا، قدغن... رقص دو ماهی، قدغن... باهم و تنها، قدغن... 💜شروع ۷۴🏃‍♀️...  وزن فعلی ۷۱/۲۰۰💪...  هدف👈۶۲😃  ایده آلم 👈۵۸😍💫
منظور فامیله شوهره نه شوهرای فامیل

😑😑😑😑 عنوان رو درست ننوشته 

من فکر کردم منظورش شوهرای بقیه است 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

بهتررررر صدبرابر بیشتر قبل خودتو بگیر کسیم ادم حساب نکن. اصلا ارتباط داشته باشی ک چی بشه فردا دوبار بیان و برن کل زار و زندگیتو بفهمن و بعد بشینن خاله زنک بازی دربیارن از پشت خودت و زندگیت حرف بزنن

آخه نوشته شوهر بقیه از این خوششون نمیاد چرا شوهرای بقیه باید از این خوششون بیاد

نوقته تو فامیل شوهر یعنی اقوام شوهر نه شوهرهای مردم

تازه میفهمم بازی های کودکی حکمت داشت، زوووو....تمرین روزهای نفس گیر زندگی بود.
واقعا کلمه فامیل رو ندیدی یا داری شوخی میکنی؟

عنوان رو بخون 

چرا تو فامیل 

شوهر هیچ کس از من خوشش نمیاد 

شاید چون فاصله داده نفهمیدم که منظور فامیل شوهر هست 

از استارتر معذرت میخام

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

عزیزم وقتی شما تلاش خودتونو میکنید دیگه لزومی نداره ناراحت باشید 

شاید اونا خودشون مشکل دارن

شاید تو گرم گرفتناتون از خودتون یا چیزای دیگه تعریف میکنید که میگن خودشو میگیره بقولا پز میدی متوجه نیستی 

اول بگرد در صمیمیتتون دقت کن بعد اگه دیدی تلاشت بی فایده هست دیگه اهمیت نده

شاید هم بقول دوستمون دم دستی رفتار میکنی زیاد باهاشون گرم میگیری

خدا شفات بده توروخدا برو نهضت سواد آموزی ثبت نام کن

خیر سرم معلمم 😂😂 

معذرت میخام یک فاصله انداختی جدا خوندم