2777
2789
عنوان

مادرشوهر عفریته و رقیب عروس

420 بازدید | 22 پست

تجربه‌ای از اطرافیان دارید؟ که مادرشوهره هرچی عروسش ببینه بره بخره یا مثلا پسرش کادو برا زن بگیره اونم انتظار داشته باشه پسرش براش انجام بده؟ اینارو اوایل چجوری میشه تشخیص داد؟ 

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 

اصلا نیازی به پی بردن و کنجکاوی تو این موضوع نیست

اگر از اولش دنبال پیدا کردن همچین موضوعی باشی مطمئن باش همچین چیزی از مادرش وشهرت در میاری 

مثل کسی که تو یه مشت برنج دنبال یه سنگ ریزه بگرده و آخرم پیداش میکنم چون ذوم کرده رو اون چیز

با دید مثبت و نیت خیر برید جلو و دنبال پیدا کردن بدی تو وجود آدما نباشید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره زن داییم رقیب عروسشه دیگه اینقدر جنگید تا عروسشو شکست داد الان خودش مثل ملکهاس و عروسشو برده خود ...

اینا زن اول پسرشون‌هستن و دوشوهره هستن هم شوهر خودشون هم پسرشون شوهرشون هست

من دوستم مادرشوهرش خیلی جوونه تو یک سال دوران عقد نقش فرشته ها رو بازی می‌کرد بعد عروسی زاتشو نشون داد تو همه چی با عروس چشم و هم چشمی داره از لباس تا کرم و ظرف و ظروف خدا نکنه بفهمه این بدبختا میخوان برن جایی میشینه صندلی جلو ماشین صبح تا شب پیام میده به پسره خدایی شوهر دوستم خیلی خوبه از مادرش بیزاره خستس از دست مادره هرچی هم سگ محلش میکنه فایده نداره

من دوستم مادرشوهرش خیلی جوونه تو یک سال دوران عقد نقش فرشته ها رو بازی می‌کرد بعد عروسی زاتشو نشون د ...

آره من نمونه ادکلن و آرایشی رو دیدم 😂😂

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 

سیرمونی ندارن

اره زن داییم رقیب عروسشه دیگه اینقدر جنگید تا عروسشو شکست داد الان خودش مثل ملکهاس و عروسشو برده خود ...

ایشالا زودتر به درگاه الهی بپیونده 

یچیزی میگم ی چیزی میشنوی ببین از صبح که پا میشه میگه من نمیتونم کار کنم فقط دائم داره ب پوست و مو صورت میرسه زنگ میزنه ب عروسش که بالاسرشه تو نهار بپز شام بپز بیار پایین عروسم نکنه اینقدر گله میکنه ب پسر و چ میدونم با سیاست رفتار میکنه عروسه این وسط مجبوره کوتاه بیاد منکه میگم زنداییم ی دیوه تو لباس ادم

ایشالا زودتر به درگاه الهی بپیونده

عزیزم ۶۰ سالشه پوستش شبیه ی دختر ۳۰ سالس تیپاش همه بروز والا فک نکنم قصد مردن داشته باشه نه غذا میپزه ن لباس میشوره همیشه بهانه میاره مریضم بخدا داییم یا کارگر میگیره یا عروسش انجام میده خانومم ب قر و فرش میرسه

یچیزی میگم ی چیزی میشنوی ببین از صبح که پا میشه میگه من نمیتونم کار کنم فقط دائم داره ب پوست و مو صو ...

کم نیستن چنین عفریته هایی من مادر بزرگم برا بابام ناز میکنه یه حرکاتی انجام میده بخدا چندش آور عطر میزنه بهش میگه منو بو کن یا میاد تو اتاق مامانم لباس مادرم میپوشه یا به بابام میگه اجازه هست از این کرم بزنم 

مامانم محل سگ بهش نمیده بابام هم یکی دوساله ازش منزجر شده ولی بدبخت میریزه تو خودش بابام از ماموریت میاد نمیزاره شب بمونه کنار مامانم زنگ میزنه بیا که من مریضم ببرم دکتر 

مامانم ۴۰ساله داره زجر میکشه بخدا مامانم پیر و شکسته و فرتوت مادربزرگم سالم و سرحال 

عزیزم ۶۰ سالشه پوستش شبیه ی دختر ۳۰ سالس تیپاش همه بروز والا فک نکنم قصد مردن داشته باشه نه غذا میپز ...

برسه کسی چیزی نمیگه فقط از بقیه سواستفاده کردنش زور داره

من مادر شوهرم چون سلیقمو دوس داره گاهی پیش اومده گفته از فلان چیز ک داری برا منم لطفا بخر و حساب میکنه خودش یا خودم یه چی ک میدونم دوس داره و خودمم ازش دارم میخرم براش یا اون می‌خره برام 

اما گاهی هم شده من یه چی گفتم و زودتر رفته خریده یا انجام داده ک خب من چیزی نمیگم ک بدونه هیچکس نمیتونه هیچجوره من و حرص بده حتی به کم

آدما مالِ رفتنن بیا آدم نباشیم...