2777
2789

از بچگی زندگی سختی داشتم همیشه تنش بوده تو خانواده یبار روی خوش زندگیو ندیدم اینقد توی‌خونه دچار کمبود محبت بودم که رو آوردم به دوست پسر داشتن و نگم چقد ضربه خوردم توی سن کم چقد تهدیدم کرد تمام نوجوانیم استرس بود کاری نکرده بودم فقط چون پدرم سختگیر بود میترسیدم هیچوقت کسی دوسم نداشت همیشه توسط اطرافیان مسخره شدم تحقیر شدم کنکورمو خراب کردم و افسردگی شدید داشتم تا ازدواج کردم فک کردم زندگی ورق‌ خورده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر میکردم خوشبختم اما اونا هم بی محلم کردن وقتیباردار بودم دختر بود روزی نبود دلمو نشکن روزی نبود اشکمو در میارم وقتیم به دنیا اومد بدتر شد باعث شدن به خودکشی فکر کنم خدا می‌دونه چه روزای سیاهی رو گذروندم تا تن خسته مو از زمین بکنم اما الان باز ناراحتم وقتی میبینم مامانم از اینکه برم خونه ش متنفره مادرشوهرم حتی نمی‌خواد بهم زنگ بزنه خواهرم که بدترین اشوبا رو انداخت تو زندگیم و بعدش رفت پشتم بد‌گقت و همه دوس شدارن و من شدم آدم بده 

عزیزم بیا بغلم درنهایت هیچ کس جز خود آدم نمیتونه اینقدر خودشو دوست داشته باشه قوی باش در حقیقت همه ت ...

حس میکنم دیگه یه امشب رو میتونم از قوی بودن انصراف. بدم حس میکنم این همه غم بی محلی نخواسته دشمن طرد شدن واسه یه آدم زیادیه

یادت نره ی فرشته کوچولوداری که همه دنیاش تویی.

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
حس میکنم دیگه یه امشب رو میتونم از قوی بودن انصراف. بدم حس میکنم این همه غم بی محلی نخواسته دشمن طرد ...

نه همه این حرفا رو بریز دور یه وقت فکرای شیطانی بهت غلبه نکنه تو میتونی قوی بمونی یادت باشه این روزام میگذره هیچ چیز ماندنی نیست نه غم نه شادی

لایک نکن پدر بیامرز