اصلا خوشم نیومد نصفه نگاه کردم دیدم هیچ چیز جذابی نداره خاموش کردم اصلا کسای خوبیو انتخاب نکردن فقط نعیمه خوبه که اونم تو این جمع هست به چشم نمیاد زیاد
❤خـدایقشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
دقیقاًمرد به اون گندگی خجالت نمیکشه ، شیک میزنه. اونجایی که اون سوال و از نیما فلاح پرسید من واقعا خ ...
چه سوالی پرسید مگه؟
- دارای یک نومزد که بعد از کلی سختی وراه دور به هم رسیدیم 🤍🥺• ﮼دلخوشیمتوییمیوناینهمهدلمردگی :)" 𝓗𝓸𝓼𝓲♥️🌱 آدونتاسaduantas.احساسبیقراریوناامنیبهخاطرآدمهاومکانهای غریبه و ناآشنا✨️🪴.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
- دارای یک نومزد که بعد از کلی سختی وراه دور به هم رسیدیم 🤍🥺• ﮼دلخوشیمتوییمیوناینهمهدلمردگی :)" 𝓗𝓸𝓼𝓲♥️🌱 آدونتاسaduantas.احساسبیقراریوناامنیبهخاطرآدمهاومکانهای غریبه و ناآشنا✨️🪴.
گلوریا هاردی تو جوکر تایمش یه خاطره خیلی غمگین گفت
اره ولی بعدش که ساز زد من تو شک بودم 😂