2777
2789
عنوان

تجربتون از گارد دندون برا بچه

40 بازدید | 12 پست

دخترم دندون قروچه داره یک مدت قطع میشه دوباره یک ماهه شدید شده هر شب یه جور شدید که از صداش از خواب بیدار میشم تکونش میدم که تموم کنه گارد دندون بگیرم براش شما تجربه دارید نگه میداره وقت خواب اذیت نداره؟ 

دندوناش داره میپوسه قبل خواب مسواک بزن براش

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه دکتر نبردم باید ازمایش بده تا معلوم بشه؟

انقدر دندون قروچه شدید داره که بیدار میشید.چرا دکتر نبردین؟

انگل بله با آزمایش مشخص میشه.

ولی دلایل دیگه هم داره.باید دکتر تشخیص بده.آب دهنش تو خواب میاد؟

انقدر دندون قروچه شدید داره که بیدار میشید.چرا دکتر نبردین؟انگل بله با آزمایش مشخص میشه.ولی دلایل دی ...

نه همیشه ولی انگشت شمار اتفاق افتاده ، باباش اهمیت نمیده به این چیزا همین که غذا میخوره راه میره یعنی به دکتر نیاز نداره 

نه همیشه ولی انگشت شمار اتفاق افتاده ، باباش اهمیت نمیده به این چیزا همین که غذا میخوره راه میره یعن ...

یه سری از آقایون این طرز تفکر رو دارند و فکر میکنن نیازی نیست.ولی دکتر ببرید حتما.آخرش اینه که مطمئن میشید از سلامتیش.چیزی از دست نمیدید.بجای خرید گارد ،یه بار ویزیت بشه بهتره.دندون قروچه دلیل داره.

یه سری از آقایون این طرز تفکر رو دارند و فکر میکنن نیازی نیست.ولی دکتر ببرید حتما.آخرش اینه که مطمئن ...

ممنون عزیزم درسته چشم برا گارد دندونم بلاخره باید دکتر بره به جاش میبرم ازمایش میده 

ممنون عزیزم درسته چشم برا گارد دندونم بلاخره باید دکتر بره به جاش میبرم ازمایش میده

نه،اول دکتر اطفال ببرید.ببینید دکتر چی میگه.ولی در کل چکاپ و آزمایش هم بچه ها سالی یه بار بدن بهتره.انشالله خدا همه بچه ها رو سلامت نگه داره.

نه،اول دکتر اطفال ببرید.ببینید دکتر چی میگه.ولی در کل چکاپ و آزمایش هم بچه ها سالی یه بار بدن بهتره. ...

الهی آمین واقعا این بچه چیه یه ذره این ور اون ور میشه ادم فکرش هزارجا میره 

الهی آمین واقعا این بچه چیه یه ذره این ور اون ور میشه ادم فکرش هزارجا میره

نگران نباشید.در کل چیز زیاد مهمی نیست.ولی بقول شما همیشه بچه،باعث نگرانی هست.خودمم دارم،یه چیز کوچیک،باعث دلهره و نگرانیه پدر و مادره.

اگه شما هم بیمه هستید و از این لحاظ مشکلی ندارید،سعی کنید سالانه بچه رو برای چکاپ ببرید.

موفق باشید

نگران نباشید.در کل چیز زیاد مهمی نیست.ولی بقول شما همیشه بچه،باعث نگرانی هست.خودمم دارم،یه چیز کوچیک ...

خدا حفظش کنه انشاالله زیر سایه پدر مادر بزرگ شه ممنون بابت راهنماییتون چشم حتما 💗