2777
2789
عنوان

معجزه آقا امام زمان ارواحنافداه🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 68 پست

اللهم عجل لولیک الفرج 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

اجرتون با امام زمان عزیزم❤️

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ یه‌مادربزرگ مهربون داشتم که دیگه ندارمش🖤 میشه دعا کنین خوابشو ببینم لطفاً

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گل پاییزی قشنگ خداخیرو دنیا و آخرت را بهت بده خیلی زیبا و مفید بود😍😍

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼
آقای مهربانم شما رو به گل روی حضرت نرگس حاجتمو بده همین دورت بگردم

سلام قشنگم خوبی؟

چله صلوات به نیت آقا امام زمان بگیر معجزه میکنه😍❤

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌
التماس دعا کاش صدای منم شنیده شع خسته شدم واقعا

سلام قشنگم چله صلوات به نیت آقا امام زمان بگیر برا رسیدن به حاجات عالیه❤🌱

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌
گل پاییزی قشنگ خداخیرو دنیا و آخرت را بهت بده خیلی زیبا و مفید بود😍😍

الهی آقا امام زمان حفظت کنه قشنگممم❤❤

اشکم در اومد انشالله آقا دست منو هم بگیره حاجات دلمو بگیرم ممنون از پستی که گذاشتی

انشاءالله زود زود حاجت روا میشی عزیزم❤ الهی خدا حفظت کنه❤

🌹چند دوز قبل خونده بودمش ویاد آوریشم

زیبا بود

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

خیلی قشنگ بود

اللهم عجل الولیک الفرج❤

یا صاحب زمان حاجت منو بده... 

تروخدا دعا کنید لاغر بشم پوستم بهتر شه دیگه دارم دق میکنم

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)

اقاجانم من ک خیلی صدات میکنم تورو ب حضرت زهرا کمکم کن تورو ب خدا نزار عشقم مال کسی دیگ بشع تورو ب خدا منو بش برسون واسطع شو برام اقاجانم لطفا اگ صدامو میشنوی اگ میخای کمکم کنی بم نشونه بده

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا