2777
2789
چی شد علاقه مند شدی

راستش اون دوستمون خیلی از همسرمن بد میگفت نمیدونم بداخلاقه و فلانه و بهمانه...منم اصلا دوست نداشتم باهاش حتی سلام علیک کنم...تا یه شب اومد درخونمون باهام صحبت کرد...هرچی من مخالفت میکردم اون کوتاه‌میومد...کلا رفت و امد کردیم دیدم اونی ک فکر میکردم نیست و خداروشکر شد

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط خوشبحاله کساییکه با عشق ازدواج کردن و هنوزم با عشق کنار هم زندگی میکننبه نظرم عشق ناتمام بزرگتری ...

واقعا من خواستگار م و دوسش ندارم، ولی خوبه، شرایط، خانواده ها راضی، کفویت، مشکل خاصی نیس و نمیشه م راحت رد کرد پس، فقط میگم کاش پیش نمیومد همچین موقعیتی برام، فک میکنم عشق حسرت شه برام

الهی قربون شوهرم برم 😅 احساساتی شدم 

ما تو فیس بوک آشنا شدیم 

چند بار همو دیدیم بعد اومد خواستگاری نامزد شدیم 

واقعا اولین بار دیدمش عاشقش شدم 

تو این ۱۱ سال بالا پایین زیاد داشتیم ولی با هم ساختیم 

گاهی پشیمونم از ازدواج گاهی نه احساس خوشبختی دارم

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

فامیل دور بودیم 

مادر شوهرم تو یه مراسم منو دیدن 

خیلی نگا کردن 

بعد چند وقت خواستگاری کردن 

گویا اینجوری بوده مادر شوهرم از من خوششون اومده بود تو چند تا عروسی و مراسم مختلف منو نشون همسرم دادن و اونم مثل اینکه راضی بوده دیگه 

چند جلسه رفت و اومد داشتیم حرف زدیم 

از شوهرم پرسیدم چرا این شغل و انتخاب کردی چرا اون دانشگاه و شهر و انتخاب کردی وهزاران سوال دیگه از هم پرسیدیم منم اوایل چون سنم کم بود راضی ب ازدواح نبودم ولی وقتی شوهرمو دیدم باهاش وقت گذروندم از طرز تفکرش از ارتباط اجتماعی خوبی داشت از موقعیتش از خانوادش از خودش خوشم اومد و رضایتو دادم 

و الان راضی ام 

از کاراش که ماجراهای زیادی هست الان نمیتونم یه وقت دیگه تعریف میکنم 😅

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فسقلی مامان، منو بابایی منتظرتیم  میشه برامون دعا کنید. من امسال قول دادم به هدفم میرسم فقط بخاطر آریایِ مامان... آدمی درک و شعورش بالاست که قضاوت نکنه مسخره نکنه تحقیر نکنه خودشو بالاتر از بقیه نبینه حتی به کوچکتر از خودش ام احترام بذاره🙏🏻