2777
2789
عنوان

شیر میخرم میریزه رو زمین

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 20 پست
اولا ۹ سال سهدوما خودم دکتر گفته تو شیردهی هستی و رژیم داری روزی یه استکان باید بخوری

بچه ۹ ساله اینجوریه

ببخشید دیگه مقصرش شمایین 

حالا من گفتم شاید ۳ سالشه😖

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکل م اینه ده لیتر شیر و تو یه روز میریزه دور یا میخوره روزی۱۰ تاشیر بخرم ؟!؟

اره برا خودت شیر پاکتی بزرگ بگیر برا بچه شیر پاکتی کوچیک بخر 

راستی طعم شیر برند پاک خیلی بهتر از برند های دیگه من هیچ وقت شیر پاکتی نمی خوردم اتفاقی دیدم دخترم شیرشو تا آخر خورد من کنجکاو شدم که چطور همه رو خورد یه شیر دیگه اش رو باز کردم خوردم دیدم اصلا مزه بدی نداشت 

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊
والا من تمام تلاش مو کردم

چیبگم والا یه مشکلی داره ریشه یابی کنید نه سال سن کمی نیست دیگه بچه نیست میفهمه والا منم بودم عصبی میشدم درضمن یکی داره شیوه تربیتتونو خراب میکنه

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

اولا ۹ سال سهدوما خودم دکتر گفته تو شیردهی هستی و رژیم داری روزی یه استکان باید بخوری

۹سالشه؟!عجیبه.شاید خیلی باهاش شل رفتار میکنی.دعواش کن و جرمیه.مثلا بگو فلان چیزو منعی.معنی نداره این کارش