2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا فلافل دیگ خب شما لابد تعدادتون زیاد بوده خخخخ ن بزار بیاد یادبگیره جاها ذیدنی مشهد

یه شب یازده نفر بودیم ...یه شب 7نفر 

اون خرج بکن نیست ..داشت کور میشد دکتر نمی‌رفت🤣

اکیپ سوگولی های سایت 😍 گنجشک های درنده https://daigo.ir/secret/9647343337

من یه کلیپ دیدم یکی از درجه دار ها داشت نقد میکرد زمان خرمشهر کیمیا رو .... میگفت درسته زن های ما شی ...

والا  منم کفری میشدم اخه دختر جوون وسط ی مشت عراقی چکار میکنع؟میگرفتنش کارش تموم بود

جیش تو این زندگی😒
اتفاقا کیمیا زیاد توخونه پیمان اینا نبود اصلا بهش توجه نمیکرد این ارش عوضیم باتقشه اومد سمت کیمیا

کل محل  میدونستن حتی پدرشم میدونست که یه چیزی بینشون بوده پرسید پس اون پسر همسایه چیشد😂😂😂

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞
کیمیا الکی هی دبه کردآدم زندگی نبود

منم همین نظرو دارم اون موقع دانشجو بودم اعل فیلم نبودم اولین بار میبینم دلم برای آرش سوخت تازه یه دید دبگه دارم تاچششخورد به پیمان چادری شد با عد تموم🤣🥴

دقیقا مثلا ماشین داشت نیرو و مهمات می‌برد می‌پرید بالا ماشین همراه چندتا مرد میرفت خط مقدم دنبال کیو ...

اره اون آقا هم همین رو میگفت ، میگفت تو واقعیت جوان ها انقدر غیرت داشتن نمیذاشتن دختری تا لب خط بره که در این حد جلو ،  حتی برای اوردن جنازه یه زن از سمت عراقی ها شهید میدادیم...

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
یه شب یازده نفر بودیم ...یه شب 7نفر اون خرج بکن نیست ..داشت کور میشد دکتر نمی‌رفت🤣

ع اوه منو بگو گفتم برو حاج حسن برو ارم معین درباری خخخخ...

https://daigo.ir/secret/2452132653  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

به لطف اینجا هانده ارچل و شناختم مونده کیمیا!!!

خلاصه بگید کی هست وچه کرد،،،؟؟؟

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›