2777
2789
واقعیه😂

حالا چرا جیش😂

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه خواهر عطیه هست 😅

عطری بود میگم بزن نت میاده

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞
ان شاالله هرشب بعد از تموم شدن سریال تاپیک میزنمشما هم قدم روی چشم من میزارید و میایید🥰🥰💗💗💗💗💗 ...

چه همه تحلیلگر هم شدن 😂

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
شما همونی که رو بابای پیمان هم کراش زدی ؟😄

نه من فقط رو شهریار کراشم😂😂😂😂😂😂

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

اولا خیلی عجیبه که برای اکثرا تیپ و قیافه آرش و مادرش مهمه

نه کارهاشون آرش علاوه بر اینکه زن قبلیشو پنهان کرد نمیتونست خودشونو کنترل کنه منتظر بهونه برای دعوا بود به غذا و همه چی فقط میخواست گیر بده دست رو زنش بلند کرد 

جاسوسی کردو..... و کلا با کمیا بهم نمیخوردن باید طلاق میگرفتن 

اونایی که حق رو به ارش میدن یعنی شوهرشون اینکارو رو کنه اوکیه؟

دوما واقعا گناه که داره ارش بدون مادر بزرگ شده خیلی تاثیر داشته تو عصبی بودنش و اینکه خیلی ب دخترش وابسته شده بود

سوما کیمیا طلاق گرفت بعد از چند ماه با پیمان ازدواج کرد

چهارما رو مخ ترین آدم این سریال مادر پیمان بود که هر سکانسی ک هست ددست دارم پودر بشم همش پشت در منتظر بود یکی از خونه پارسا بیاد بیرون یا بره داخل

(اللهم صل علی محمد و آل محمد) برای خوشبختیم و موفقیت دخترنازمامان دعا کنید❤🌹