2777
2789

حالا شوهر من خیلی هنر کرد برام آیفون ۱۵خرید؟

بخدا پارسال تاحالا شصت بار کردش تو چشمم و زدش تو سرم گفت تو بی لیاقتی لیاقتشو نداشتی سر یه هدیه که بهم داد شخصیتمو خورد و خاکشیر کرد....

من باربی میشم❤️❤️❤️وزن اولیه:۹۲❤️هدف اول۸۵❤️هدف دوم ۸۰❤️هدف سوم۷۵❤️هدف چهارم۷۰❤️❤️❤️انشالله......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂😂😂وای ببخشید خندم گرفت بخدا

بخداگریه داره ۸ابان تولدم بود ی ماه ازش گذشته روزی ۸بار بهش میگم.

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

ازش نپرسیدی چرا اینقدر کم ؟ بعضیا پول واسشون با ارزشه من تولد پارسالم شوهرم گفت میخوام بهت ۲۰۰ بدم من خیلی ناراحت شدم گفتم نه بریم صندل بخرم ، یه صندل خوب گرفتم ۶۰۰ ، دیگه خودش دید همه چی گرونه سال بعدش یه تومن داد

بعضی وقتها باید دست برداریم ازغصه خوردن و خراب کردنِ روزهایمان.باید بدانیم اگر تلاشمان را کردیم و راهمان را درست انتخاب کردیم پس بقیه‌اش دیگر دستِ ما نیست.ما وظیفه‌مان را انجام می‌دهیم بقیه‌اش دیگر دست خداست و خواست خودش.بسپاریم به خدا و آرام باشیم ،با 
خیر سرم ۱۰ سال

اولا عزیزدلم تولدت مبارم ب تک تک آرزوهای قشنگت برسی❤❤

و اینکه انشالا خوشبخت بشی و سالم و سلامت و با دل خوش در کنار همسر و خانوادت زندگی کنی😚❤

اشکال نداره ناراحت نباش شاید دستش خالی بودع یا حواسش نبوده ک ممکنه تو ناراحت بشی

انشالا جبران میکنه😉

هرچیـ  دوستـ دارمـ یا گرونهـ یا گناهـــــ ...

بکوب تو سرش هی😂😂😂

دقیقا میکوبم هی میگه بزار دستم پول بیاد جبران میکنم گفتم بخوره توسرت ی سال وقت داشتی پول دستت نیومد تاسربرج چجوری میخوای پول دستت بیاد

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
حالا شوهر من خیلی هنر کرد برام آیفون ۱۵خرید؟بخدا پارسال تاحالا شصت بار کردش تو چشمم و زدش تو سرم گفت ...

عوضش ایفو ۱۵ داری😂😂😂 مردا اول و آخرش منتشون رو میزارن ، حداقل ارزششو داشته باشه 

بعضی وقتها باید دست برداریم ازغصه خوردن و خراب کردنِ روزهایمان.باید بدانیم اگر تلاشمان را کردیم و راهمان را درست انتخاب کردیم پس بقیه‌اش دیگر دستِ ما نیست.ما وظیفه‌مان را انجام می‌دهیم بقیه‌اش دیگر دست خداست و خواست خودش.بسپاریم به خدا و آرام باشیم ،با 
خیلی بهم بر خورد ب گدا بدی پس میده

یعنی چی .....

حالا فرضا صد تومان میداد.یک میلیون دومیلیون ...

ارزش ما زنها به پول نیست عزیزم .

پایگاه ما زنها را خودمون و اخلاقمون شخصیتشون تعیین میکنه نه بقیه .

خودت با گدا مقایسه نکن .

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ