2777
2789
عنوان

دکور خونمو طوسی زدم احساس افسردگی میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1326 بازدید | 72 پست
اره ،ما فقط شوق رسیدن داریم چند سال همش میگفتم باشه برم خونه خودم اما....رسیدن هیچ شوقی نداره

واقعا همینه منم بارهاتجربه کردم ولی عزیزم به این فک کن فقط که خیلیا دوس دارم جات باشن به داشته هات فک کن حالا که ذهنت ازخونه خالی شده برو دنبال هدفای بزرگتر مهم اینه که دیگه ذهنت درگیرمادریات نیس عشق وحالشو ببر توخونت عروسی جشن وروضه برپاکن ازخونت استفاده کن تا خیروبرکت بیادتوزندگیت حس وحالتم خوب میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا همینه منم بارهاتجربه کردم ولی عزیزم به این فک کن فقط که خیلیا دوس دارم جات باشن به داشته هات ف ...

فامیل هام همشون یک شهر دور از هستن...

اینم بی تاثیر نیست🥲

راس میگی بازم خدارو هزار مرتبه شکر بابت همه چیز

فامیل هام همشون یک شهر دور از هستن...اینم بی تاثیر نیست🥲راس میگی بازم خدارو هزار مرتبه شکر بابت همه ...

دقیقا غربت هم یکی ازدلایل افسردگیه منم مشکلم همینه اصلا ازغربت خوشم نمیادچندساله گرفتارم خدانجاتمون بده

خونه نو ولیمه داره. مهمونی بده فامیل های خودت و فامیل شوهر رو جدا دعوت کن و پذیرایی درست و حسابی انجام بده. از خرجش نترس، هر کی بیاد کادو میاره و حداقل دوبرابر هزینه ای که کردی نصیبت میشه. بعضی آدم های کوتاه فکر و خسیس به خاطر هزینه و تنبلی و ... از ولیمه دادن کوتاهی می کنند و ضرر می کنند. مهمونی بده و مطمئن باش چیزی که به دست میاری خیلی بیشتر از چیزیه که خرج کردی. بالا رفتن روحیه و اعتماد به نفس و احترام هم جزء محاسن ولیمه دادنه.

دقیقا غربت هم یکی ازدلایل افسردگیه منم مشکلم همینه اصلا ازغربت خوشم نمیادچندساله گرفتارم خدانجاتمون ...

علاوه بر غربت،فامیل های خوبی هم ندارم..فامیل پدری رو از بچگی ندیدم،فامیل مادری هم چندسال پیش از بس توهین میکردن و تهمت میزدن و آزار می‌رساندن چندین ساله ندیدم

برای همین شهر مون زیاد نمیرم،تو خونه پدر مادرم هم باهم خوب نیستن 

انگیزه من فقط شوهرم هست،فقط اونو دارم اونم صبح تا شب سر کار...

خونه نو ولیمه داره. مهمونی بده فامیل های خودت و فامیل شوهر رو جدا دعوت کن و پذیرایی درست و حسابی انج ...

اما من فامیل های خودم و شوهرم رو خیلی وقته ندیدم...

ارتباطات خیلییی کمه 

علاوه بر غربت،فامیل های خوبی هم ندارم..فامیل پدری رو از بچگی ندیدم،فامیل مادری هم چندسال پیش از بس ت ...

وای عزیزم پس بچه چی ندارین؟حتمابااین وضعیت بچه بیار اگه شوهرت خوبه وهدف گذاری کن کلاسی چیزی برو ودرمورد پدرومادرت درکت میکنم منم پدرومادرم همینن هروقت میرم بابام بامامانم قهرمیکنه

اما من فامیل های خودم و شوهرم رو خیلی وقته ندیدم...ارتباطات خیلییی کمه

به بهانه خونه نو دعوتشون کن. همین موضوع هم میتونه دلیل افسردگی و دلمردگی باشه. دنیا رو داشته باشی، خانواده و عزیزانت کنارت نباشند و رفت و آمد نکنی، هیچ ارزشی نداره. هم خودت و هم شوهرت

وای عزیزم پس بچه چی ندارین؟حتمابااین وضعیت بچه بیار اگه شوهرت خوبه وهدف گذاری کن کلاسی چیزی برو ودرم ...

نه ب فکر بچه نیستم وقتی روحیم داغونه بچه بیارم تک و تنها تمام مسولیتش با خودم باشه چون شوهرم صبح تا شب سر کاره 

سخت نیست؟

به بهانه خونه نو دعوتشون کن. همین موضوع هم میتونه دلیل افسردگی و دلمردگی باشه. دنیا رو داشته باشی، خ ...

خیلی دوست دارم رفت و آمد داشته باشیم اما شانس نداشتم 

خانواده خودم که همه دعوایی هستن همه باهم قهرن هیچکس با هیچکس رفت و آمد نمیکنه تابحال دورهمی ندیدم از بچگی هیچ وقت هیچکس همو غذا دعوت نکردن 

خانواده شوهرم هم که کلی بلا سرم آوردن یکبار تازه عروس بودم دعوت شون کردم شام ،مادر شوهرم گفت گاز جهازت دسته دو هست...همش شوهرمو تیغ میزنن براشون پول میریزه‌...و تیکه میندازن 

نه ب فکر بچه نیستم وقتی روحیم داغونه بچه بیارم تک و تنها تمام مسولیتش با خودم باشه چون شوهرم صبح تا ...

خب عزیزم وظیفه مرد همینه دیگه بره سرکار همه همینن اصل کاراینه که مسئولیت پذیره خرجی میده وظیفه تربیت باشماس حالا بعضی روزهاهم تعطیله خونس ولی بنظرم برات خوبه چون اگه نیاری جسماوروحا افسرده میشی چون شرایطتم خوبه میگم والا اگه دست تنگ بودی یاخونه نداشتی بازیه چیزی

خب عزیزم وظیفه مرد همینه دیگه بره سرکار همه همینن اصل کاراینه که مسئولیت پذیره خرجی میده وظیفه تربیت ...

میخوام انشالا از ماه بعد اقدام کنم،❤️ترس از آینده شوم دارم،امید ب خدا