2777
2789
عنوان

دکور خونمو طوسی زدم احساس افسردگی میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1384 بازدید | 72 پست

نه رنگ طوسی افسردگی نمیاره.خیلی هم شیکه .با خرید چیزای رنگ و وارنگ دکورت رو خراب نکن.نهایتا سفید بژ یا نقره ای .اون حالت مال جابه جاییه و طبیعیه.ولی برای بچه عجله نکن .نمیخوای اول بری سر کاری چیزی؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم تو ذهنم اومد شاید نفر قبلی ک تو خونه زندگی میکرده شدید انرژیش منفی بوده یا اهل دعا جادو جنبل ...

اهان ممنون عزیزم ک توضیح دادی اره شایدم این چیزا باشه ک گفتی

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید

گل طبیعی با گلدون سفید بزار چندتا 

میتونه ترکیب زرد خردلی یا سبز رو اضافه کنی 

مثل شال پرده و کوسن مبل و چنتا تابلو مینی‌مال رنگ سبز

میشه گفت بلاتکلیف ترین آدم دنیا منم ! برای  هیچی هیچوقت نتونستم‌ خودم تصمیم‌ بگیرم درست و غلط خودمو هم‌ نمیتونم تشخیص بدم🥲 همیشه هم میگم خدایا خودت کمکم کن خدایا هرجا اشتباه میرم تو منو‌ برگردون خدایا من توکل کردم به تو نا امیدم نکن🥲 خدایا هرچی برای صلاحه هرچی تو‌ سرنوشتمه برام رقم بزن من‌خودمو سپردم دست تو 🥲                                                                                                                                                    اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

اسی نگران نباش ما ایرانی هستیم هیچوقت از شرایط راضی نیستیم

ی ملت )فامیلای دور و نزدیک)حسرت جهیزیه و وسایلای منو دارن. بعد خودم از همشون بدم میاد البته هیچوقت پیش کسی نگفتم جز مامانم

همشونم خودم انتخاب کردم ک هیییچ بهترین وسایل و گرون ترینن بخدا عقلم میگه همش خوبه ولی 

ولی لامصب نیمدنم چ مرگمه…..