2777
2789
عنوان

شوهرم نمیزاره به خودم برسم

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 37 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معتقده زنای خراب به خودشون میرسن بعد سر بحث ودعوا کلی برام ایراد میگیره

همینایی که اینجا میگی رو با آرامش به همسرت بگو  

بگو یا اجازه بده چندتا کار زیبایی کنم یا از این حرف ها نزن

معتقده زنای خراب به خودشون میرسن بعد سر بحث ودعوا کلی برام ایراد میگیره

نرو ارایشگر برو دکتر پوست انواع روتین پوستی رو برو 

سرم های پوستی بخر  محصولات پوستی خوب بخر  لوازم ارایشی خوب بخر 

ناخن کوتاه بزن  

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ....

دقیقا عین شوهر من حتی نذاشته موهامو رنگ کنم😐😐😐حتی لوازم ارایشی هم برام نمیخره بخاطر پول این حرفا هم نیست ولی نمی دونم چرا میگه خوشم نمیاد ولی خب همچین حرفای تا حالا بهم نگفته 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
بیشتر از این از این مردا نباید انتظار داشت دو قرون دلشون نمیاد هزینه خانمشون کنن بعد توقع دارن مثل ج ...

دقیقا بابیرونیا مقایسه میشیم ـ

نه میرسن نه چیزی بعد ما بدیم اونا خوب

دقیقا بابیرونیا مقایسه میشیم ـنه میرسن نه چیزی بعد ما بدیم اونا خوب

هروقت حرفی زد اینجوری اونجوری بگو دست به جیب شو اونجوری ک میخای بشم روز اول اینجور نبودم باهات زندگی کردم در گذر زمان اینجور شدم🤐البته با توجه به روحیات همسرت جوابش بده من دعوامون شده از دستش ناراحتم ببخشید اگه حرفی زدم شمارم ناراحت کردم

ازاول که به یه ارایش کوچیک هم گیر میداد حق ارایش هم نداشتم

به نظرم همون اول باید مشکلت رو حل میکردی الان بعد این همه سال زندگی مشترک و چند تا بچه درست نیست به خاطر این موضوع زندگیت رو خراب کنی 

تو خونه برای خودش هم نمی تونی آرایش کنی ؟

عزیزم شوهر منم از ارایش غلیظ بدش میومد اونقد زدم الان دیگه به این عادت کرده

فعلا میخام ابروهامو درست کنم ریزش کرده مخالفه

اگه بامن مشگلی نداشته باشه ایراد نگیره نمیسوزم

وقتی اجازه نمیده  ایراد میگیره این سخته