2777
2789
عنوان

مامانم مرد 😭بدبخت شدم خداااا من چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2431 بازدید | 93 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه میشه تو چنین شرایطی اونم وقتیکه شب قبلش مادرش فوت کنه بیاد اینجا تاپیک بزنهچون سنش پایینه حس میک ...

اگه مرحم نیستین نمک رو زخم نباشین خواهشا!!

انگار که نه انگار که تو این سینه تو اصلا دل نداری!!یه روزایی یه وقتایی چرا منطق نداری...هر چی میگم من دلم تنگه چرا باور نداری؟!...🎧🤍

اسی دارم گریه میکنم چون مامان منم حالش خوب یهو فوت شد بعداز دوسال هروقت یادم میاد گریه میکنم الانم یلحظه بازم فکر کردم تو منی یهو صورتم خیس اشک شد 

خونه خراب شدم من 

اگه راضی هستی برای شادی روح مادرم صلواتی بفرست
من خدا چشم اشکم خشک شده موندم چطور برم خونمون خدا

پس چطوری خودت نیستی ریختن خونتون سر اسباب اساسیه مادرت 

از کجا خبر داری؟ 

ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      
اگه مرحم نیستین نمک رو زخم نباشین خواهشا!!

زودباور نیستم

شرایط مشابه ایشون رو دیدم حتی ناراحتیت عمیق هم نباشه،انقدر سرت شلوغ میشه که نمیدونی گوشیت کجاست چه برسه به اینکه استفاده کنی

دلتنگ آواز قو🦢
مگه میشه تو چنین شرایطی اونم وقتیکه شب قبلش مادرش فوت کنه بیاد اینجا تاپیک بزنهچون سنش پایینه حس میک ...

اره احساسات چندتا ساده رو به کار گرفته

ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      

اسی جان بخودت مسلط باش  

این زخم به مرور زمان خوب میشه 

الان بهتره گوشی رو بزاری کنار 

ممکنه دوربریها در موردت حرف در بیارن قران بخون تا دلت آروم شه اگرم با گوشی ارومتری با گوشی سرگرم شو عیبی نداره

فامیلاشونم هنوز هیچی نشده ریختن سر اسباب مادرش😐

خودشم هنوز نرفته خونشون فامیلا یه راست رفتن خونشون

قضاوتش نکنید ، وقتی آدم عزیزی از دست میده تو بهته هنوز آماده پذیرش نیست اگر هم اومده اینجا تایپک زده ...

اره منم بابام فوت شد همونجا تو‌مجلس تاپیک زدم ک بابام فوت شده در حال گریه .تو اون لحظه ادم دلش میخواد یجا پناه ببره ب همه بگه دلشو خالی کنه 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .