عاطفه1400 مدیر عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 2289 عنوان برای شفای بچم ی صلوات بگید | مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 24 پست گفتاردرمانی میبرمشهنوز حرف نمیزنهممنون🕊️🌱 اگه آمدی یزد و سوال داشتی ازم بپرس، مادر عاطفه و آرش دیروز | 23:06 19 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عاطفه1400 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 2289 دکتر محمد حسین اسلامیه ببر...همون یزده مطبشدکتر خیلی خوبیهپسر من هیچی نمیگفت دارو داد خیلی تغییر کر ... بزار پیداش کنمخب مشکل با مشکل فرق میکنهتاخیر گفتار ساده ترهمال من آپراکسی هستگوگل کن آپراکسی زمانبرهدرکل ممنوونتوهم یزد زندگی میکنی اگه آمدی یزد و سوال داشتی ازم بپرس، مادر عاطفه و آرش
باگرکیک عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 1817 بزار پیداش کنمخب مشکل با مشکل فرق میکنهتاخیر گفتار ساده ترهمال من آپراکسی هستگوگل کن آپراکسی زمانبره ... آره اصالتا یزدی...تهران ساکنمببین خیلی دکتر خوبیه یه ویزیت بروآخه برا پسر من شربت پیراستام داد و نتیجه گرفتممتخصص مغز و اعصاب کودکانهیه گفتار درمان خوب هم سراغ دارم..بصورت آنلاین البته...تو روبیکاخیییییلی کارش خوبهخاستی آیدی میدم بهت
عاطفه1400 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 2289 آره اصالتا یزدی...تهران ساکنمببین خیلی دکتر خوبیه یه ویزیت بروآخه برا پسر من شربت پیراستام داد و نتی ... ممنونخب دکتر اسلامی مسه اشرفی دکتر مغز اعصابهاین شربت پیراستام چرا داد بهتتشنج داشت بچه شما اگه آمدی یزد و سوال داشتی ازم بپرس، مادر عاطفه و آرش
باگرکیک عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 1817 ممنونخب دکتر اسلامی مسه اشرفی دکتر مغز اعصابهاین شربت پیراستام چرا داد بهتتشنج داشت بچه شما نه پیراستام فقط برا تشنج نیستمحرک مغزه...مغز رو فعال میکنهخواهرزادم راه نمیرفت اینو خورد سریع راه افتاد
عاطفه1400 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 2289 نه پیراستام فقط برا تشنج نیستمحرک مغزه...مغز رو فعال میکنهخواهرزادم راه نمیرفت اینو خورد سریع راه ا ... باشهچ خوب پس بزار ببینم کی برم پیششالان بچت چند سالشه جمله میگه اگه آمدی یزد و سوال داشتی ازم بپرس، مادر عاطفه و آرش
باگرکیک عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 1817 باشهچ خوب پس بزار ببینم کی برم پیششالان بچت چند سالشه جمله میگه ۳ سالشهجمله نه...کلمه نزدیک به ۱۰۰ تا میگهگفتار درمانش گفت باید کلمه دوتایی بهش یاد بدیم...مثل توپ قرمز و....
عاطفه1400 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 2289 ۳ سالشهجمله نه...کلمه نزدیک به ۱۰۰ تا میگهگفتار درمانش گفت باید کلمه دوتایی بهش یاد بدیم...مثل توپ ق ... اهانمممنون ایشالا زودتر بچه هامون حرف بزنن اگه آمدی یزد و سوال داشتی ازم بپرس، مادر عاطفه و آرش
باگرکیک عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 1817 اهانمممنون ایشالا زودتر بچه هامون حرف بزنن خواهش گلمان شالله 💚گاهی اوقات کم میارم🥺
عاطفه1400 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 2289 خواهش گلمان شالله 💚گاهی اوقات کم میارم🥺 منمبا این اقتصاد داغونهروقت میرم گفتار درمانی اینقدر معلول میبینم کاش زودتر تموم بشه و حرف بزنه اگه آمدی یزد و سوال داشتی ازم بپرس، مادر عاطفه و آرش
باگرکیک عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 1817 منمبا این اقتصاد داغونهروقت میرم گفتار درمانی اینقدر معلول میبینم کاش زودتر تموم بشه و حرف بزنه وااای اره🥺🥺مطب که بدتره 🤦🏻♀️