2777
2789
عنوان

بنظرتون شوهرم دروغ میگه که با زن مطلقه ارتباطی نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 88 پست
اگه واقعا میخاسی خیانتشو بفهمی نباید اینجوری لومیدادی زیرنظرش میگرفتی و ب اینم فکر کن که اگه فهمیدی ...

همه گفتن بهش نگو زیر نظر بگیرش اما شده بودم عین مرده ها همش فکر و خیال

وقتی بهم گفت شما همتون دوس دارین لخت بگردین دیگه دست خودم نبود گفتم بهش

صدای رفتار آدما انقدر بلنده که دیگه نیازی نیست به حرفاشون گوش کنی... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من صبح دو‌کیف شوهرم‌  کا.ندوم دراوردم می دونم مال خودمون نیست...می دونی چی گف وقتی به روش اوردم؟میگه از موقع اسباب کشی مونده تو‌کیفم😒ما ۱ساله خونه مون فروختیم میگه تو‌و وسیله ها خونه مادرش بوده...مردا مثل سگ دروغ می گن عوضیا

معذرت میخوام نمیخوام نگرانت کنم ولی تا دیر نشده واکسن گارداسیل رو بزن که این زنای هرزه باعث انتقال زگیل تناسلی میشن

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)
زنه سنش خیلی بالاس?واقعا اگه چیزی بینشون بوده حتما فکری کن

واقعا نمیدونم بوده یا نه

ولی خب اصا نمیگه تماسشون در مورد چی بوده

تو این ماه فقط دو تماس داشتن

ولی خب چطور شماره اونو حفظه منو نه. اون اصا نمیتونه شماره کسی حفظ کنه

زنه 55/60 سالش هس

به من میگفت برا خودمون گرفتم حالا کسیکه اصلا استفاده نمیکرد

من خودم می خریدم اینترنتی.می دونم با کیه قبلا مچش گرفتم ولی دبگه اعصاب جنگ‌و دعوا ندارم.یه بارم ایپرژ تاخیری گرفته بود میگفت خریدم واسه خودمون بعد حتی یک بار واسه  د گم‌کنی استفاده نکرد.اونم پیاماش با دختره دیذم  

معذرت میخوام نمیخوام نگرانت کنم ولی تا دیر نشده واکسن گارداسیل رو بزن که این زنای هرزه باعث انتقال ز ...

این دوستمون راست می گه

به شوهرت بگو ببرتت واکسن بزنی اینجوری قشنگ فحش کش کی شه

من صبح دو‌کیف شوهرم‌ کا.ندوم دراوردم می دونم مال خودمون نیست...می دونی چی گف وقتی به روش اوردم؟میگه ...

خدا لعنت کنه هر چی خیانتکاره

با احترامشوهرت غلط کردریگ ک چ عرض کنم قلوه سنگ تو کفششهدر ضمن خیلی از مردا ک کثافت کاری می کنن رو زن ...

بنظرت چیکار کنم. چطور برخورد کنم  باهاش