2777
2789
عنوان

دوستام میگن معلمم عاشقم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 51 پست
میگن معلم همیشه سر جلسه امتحان برای تو جواب میگه و همش تورو صدا میزنه

عزیز دلم این تجربه چند سال پیش منه و سعی دارم خواهرانه راهنماییت کنم ❤️💜💚

منم معلمی داشتم چند سال پیش که خیلی بهم توجه نشون میداد و همه همکلاسی هام میگفتن این آقا از تو خوشش میاد 

انقدر بهم توجه نشون داد که در نهایت منم دل به دلش دادم اما آنقدر سر کلاسش بهم بی احترامی میکرد و باهام بد رفتاری میکرد که حد نداشت در آخرم رفت ازدواج کرد و من به لحاظ روحی آسیب دیدم 

خلاصه حرفم اینه که فکر و خیال نکن و < تا وقتی مردی قدم جدی برات برنداشته اون مرد رو جدی نگیر >

معلم من قدم جدی برنداشت برام ولی من زیادی جدی گرفتمش تهش من آسیب دبدم و اون ازدواج کرد و خوشبخته 

اینم اضافه کنم این مرد دوسال تمام سعی می‌کرد ازم دلبری کنه و بحث یکی دو روز نبود توجه نشون دادن هاش 

اگر میخوای دل شکسته نشی جدی نگیر،  امیدوارم نیاد روزی که تو تجربه تلخ منو تجربه کنی 💔

میگن معلم همیشه سر جلسه امتحان برای تو جواب میگه و همش تورو صدا میزنه

😐😐😐😐😐😐چ ربطی داره

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو هم که تاپیکامو زیر و رو کردی فهمیدی کیم؟

ن عزیزم من که نفهمیدم . منظورم به استارتره

یعنی میگم اگر اشناش باشی از روی تاویکان می‌تونه بفهمه کی هستی 

کلا از من ب شما نصیحت .تو سایت کسی رو هم شناسایی کردید بروز ندین چون خودتونم امکانش هست شناخته بشید .

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣
من که شوخی کردم اما اره نباید کسی بگه ترسناکه هم واقعا منم خیلی چیزا گفتم