2777
2789
چرا نمیگید قرار ، ملاقات دوم؟؟؟دیت واقعا کلمه خزی هست

واقعا کلمات فارسی خیلی‌ قشنگ تره تا انگلیسی 

مثلاً رل خوب نیست یار قشنگه🪐🥲

هرچقدر اصیل تر،عمیق تر، ارزشمندتر و قابل اعتماد تر باشی به خاطر آسیب های زیادی که تجربه کردی به کسی زخم نمیزنی چون از میزان دردو ذات رنج خبر داری تو زمانی آدم درستی هستی که اجازه ندی تکه های وجودت باعث شکستن دیگران بشه چون دوست نداری چیزی که تو تجربه کردی رو بقیه هم تجربه کنن....☘✨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم طبیعی بود رفتاراش.

مگه باید مدام در حال صحبت باشید؟

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

آخ گفتی دقیقا

حتما باید باکلاس جلوه کنن حالا بگی خودتو معرفی کن ب انگلیسی میلنگن🤣🫣

منظورم شما نیستی استارتر کلی گفتم

واقعا کلمات فارسی خیلی‌ قشنگ تره تا انگلیسی مثلاً رل خوب نیست یار قشنگه🪐🥲

موافقم

من البته‌ از لفظ پارتنر استفاده میکتم

ولی خب کلا فارسی رو باید پاس بداریممم

وقتی تموم‌حرفامون و همه چی فارسیه گفتن یه جمله انگلیسی باکلاسی نداره

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

چه فرقی می کنه؟؟

دیت همون قراره

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

آخ گفتی دقیقاحتما باید باکلاس جلوه کنن حالا بگی خودتو معرفی کن ب انگلیسی میلنگن🤣🫣منظورم شما نیستی ...

😂😂😂عزیزم قصد کلاس گذاشتن ندارم این کلماتو دیگه همه عامیانه استفاده میکنن منم از رو عادت گفتم

واقعا کلمات فارسی خیلی‌ قشنگ تره تا انگلیسی مثلاً رل خوب نیست یار قشنگه🪐🥲

یار حرمت داره. رل چند صبح دیگه ول میکنه میره یا تو اونو ول میکنی. کلمه یار یه حس مثبتی داره رل نداره. همون دوسپسر بهتره 

آخ گفتی دقیقاحتما باید باکلاس جلوه کنن حالا بگی خودتو معرفی کن ب انگلیسی میلنگن🤣🫣منظورم شما نیستی ...

😂😂😂

من‌دوستی دارم به چایی میگه تی به قهوه کافی

بعد وقتی اینارو میگه بشدت حس غروری میکنه

نمیدونم واقعا مگ به کلاس اضافه میکنه😶

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺