2777
2789
ببینید بنظرم گاهی وقتا ما وقتی مخالفت میبینم نیاز داریم به یک دلیل محکم برای انجام اون کار پیگیر بود ...

وای ممنونم نیاز دارم با کسی که فقط از زاویه کنار به این ماجرا نگاه میکنه راهنماییم کنه...ممنونم وقت میذارید.

ایشون ۴۰ سالشه و من تازه رفتم ۳۷ سال.

دیپلمه هستن و نمایشگاه اتومبیل دارن.

من کارشناسی( البته خیلیی اهل مطالعه) و معاون هستم تو یه مجوعه آموزشی.

از دو قومیت متفاوت هستیم.

از نظر ظاهری تقریبا من خیلی سرتر هستم( هم بیبی فیسم و هم خوشگل،ایشون پخته )

خانوادشون شهرستان زندگی میکنن و ایشون اینجا تنها...

خیلی به خودشون مطمئن که حتما برید با خانواده و همسر سابقم صحبت کنید.

وای ممنونم نیاز دارم با کسی که فقط از زاویه کنار به این ماجرا نگاه میکنه راهنماییم کنه...ممنونم وقت ...

سنتون که مناسبه 

ظاهرم که کاملا سلیقه ایه

بگیم دختر ۲ باشه پسر ۱۰

یا دختر ۱۰ باشه پسر اصلا ۰ 

مهم اینه ظاهر به دل بشینه 

به حرف بقیه کار نداشته باش 

مشکلی با تحصیلات ایشون ندارید؟ توی صحبتایی که باهم داشتید پایین بودن تحصیلاتش احساس نمیشه؟

و خودشون دلیل طلاق رو به شما چی گفتن؟

به نظر من اصلا از روی تعارف و خجالت این صحبتا برخورد نکنید حتما با خانواده زن سابق هم صحبتی داشته باشید

البته اگر ماجرا خیانت و این چیزا باشه احتمالا اونا جواب درست حسابی ندن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین دوستش داری؟ترحم نه هادوست داشتنحس خوبی که بخاطر اینکه خاطرخواهته نهدوست داشتن محکم و واقعی اگر ...

من چون تا بحال دوستی و ارتباط با پسرا نداشتم واقعا تجربه ای ندارم...شاید بگید ۳۶ سالته بچه نیستی ولی واقعا به اندازه یه دختر ۱۸ ساله خام هستم درمورد آقایون..

من چون تا بحال دوستی و ارتباط با پسرا نداشتم واقعا تجربه ای ندارم...شاید بگید ۳۶ سالته بچه نیستی ولی ...

نه چه اشکالی داره

خیلیا مثل شماهستن حتی تا ۴۰ و خورده ای سالگی 

قرار نیست همه شکل هم باشن و مردا رو از بر باشن

خب بخوایم صادقانه نگاه کنیم شما برای این اقا مورد بسیار مناسبی هستی 

یه خانم مجرد زیبا ی تحصیلکرده

ایشون برای شما کیس معمولی 

اما قشنگ فکر کن 

ببین شما دلایل مخالفتت با این اقا مهم ترینش مطلقه بودنشه و دید دیگران 

حالا اینو بگو دلیل موافقتت و مردد بودنت چیه؟

چی هست که باعث میشه روش فکر کنی؟

سنتون که مناسبه ظاهرم که کاملا سلیقه ایهبگیم دختر ۲ باشه پسر ۱۰یا دختر ۱۰ باشه پسر اصلا ۰ مهم اینه ظ ...

برادرم و دامادمون به صورت ناشناس و مشتری که رفتن نمایشگاهشون میگن به تو نمیخوره،کلا بازاری جماعت رفتار و خصلتای خودشو داره..بخصوص نمایشگاهی ها که خیلی زبون باز هستن و البته من نسبت به نوع درآمدشون( حلال و ..) دودل هستم.من کارمندم و به اصلاح خانوم معلمی طور...

نمیدونم ادبیاتمون انگار متفاوته..ایشون تو پیامکاشون بسیار غلط املایی دارن،شاید بخندید به این حرفم ولی در جواب اینکه گفتید تفاوته خودشون نشون میده یا نه گفتم این حرفو.

دلیل طلاقشون هم گویا جر و بحث های زیاد و به اصلدح خودشون روشون تو روی هم باز شده بود و حرمتی نمونده( ازدواجشون سنتی بوده)

و الان میگن برای اولین باره عاشق شدن و واقعا برام عجیبه مثل پسر ۱۸ ساله پر از عواطف و احساسات شدن.بقول خودشون مجنون شدن

برادرم و دامادمون به صورت ناشناس و مشتری که رفتن نمایشگاهشون میگن به تو نمیخوره،کلا بازاری جماعت رفت ...

دقیقا منم این رو قبول دارم 

نمایشگاهیا و املاکیا و ... این دسته ها متاسفانه چون شغلشون جوریه سر و کله زدن زیاد دارن و خیلی عذر میخوام اغلب مارمولک هستن!

بحث و باز شدن رو اصلا دلیل کاملی نیست 

مشخصه با شما تفاوت فرهنگی دارن 

شما با یک آقای استاد دانشگاه یا درکل فرهنگی خیلی شباهت بیشتری دارید 

اصلا به این حرفاش و مجنون و عاشق شدم توجه نکن 

اینا هرچقدرم حرفای شیرین و زیبایی باشن و یک درصدم حقیقت باشن تاثیری روی خوب بودن زندگی شما نداره 

نه چه اشکالی دارهخیلیا مثل شماهستن حتی تا ۴۰ و خورده ای سالگی قرار نیست همه شکل هم باشن و مردا رو از ...

دلیل مخلف بودن یک اینه ظاهرشون خیلی به دلم نمیشینه،بد نیست ولی ...

و اینکه دوست و آشنا و فامیل بشن قطعا استقبال نمیکنن،تعریف از خود نباشع،شرمنده میگم این حرفو( حتی تو فامیل و آشنا خیلیا دوست دارن وصلت کنن ولی بخاطر جواب منفی جلو نمیان و بازم ببخشید بشنون منو حیف میدونن)

در کل حرف و حدیث اطرافیان و فامیل.

دلیل موافق بودن شاید همین حس علاقه که البته شما خوب اشاره کردید علاقه اس یا حس خواسته شدن توسط یک نفر که خیلی اینا یا هم فرق داره.

و یه دلیل که میترسم کیسی که در این حد بهم علاقه داشته باشه تو مسیرم قرار نگیره...

من همچنان چند ماه یکابار خواستگار دارم ولی خب تا حدوری مطلوب نیستن

دلیل مخلف بودن یک اینه ظاهرشون خیلی به دلم نمیشینه،بد نیست ولی ...و اینکه دوست و آشنا و فامیل بشن قط ...

خاستگاراتون از چه لحاظ مطلوب نیستن

مالی ؟

من فکر می کنم ایشون خبلی مناسب شما نیستن 

مردا کلا اولشون جوری ابراز علاقه می کنن انگار تنها زن کره زمینی 

بعد ازدواج عموما تغییر میکنن

پس فقط با منطقت تصمیم بگیر 

احساس مهمون امروز و فرداست اگر تفاهم نباشه

اگر تفاهم باشه همیشگی میشه

دقیقا منم این رو قبول دارم نمایشگاهیا و املاکیا و ... این دسته ها متاسفانه چون شغلشون جوریه سر و کله ...

ممنونم برام وقت میذاری عزیزم...مشاور هم با اینکه ایشون رو ندیدن ولی با صحبتای من، توضیحات راجب خانواده ام و توضیحات راجب ایشون،دقیقا حرف شما رو زدن و گفتن شما با استاد دانشگاه،معلم و کارمند و این قبیل شغلها سنخیت بیشتری دارید...برای من حتی عجیبه برای هر جمله ای که میگن قسم میخورن...نمیدونم حساسیت بیجاست یا واقعا تفاوتها زیاده.

دلیل مخلف بودن یک اینه ظاهرشون خیلی به دلم نمیشینه،بد نیست ولی ...و اینکه دوست و آشنا و فامیل بشن قط ...

به نظر من همون غلط املایی داشتن هم کم چیزی نیست!

اون اقا بد نیست شما هم همینطور ، اما انگار وصله هم نیستید

چون طرف مقابلش شمایی هستی که این موضوع برات مهمه

ظاهر هم مهمه آخه

نه که طرف بردپیت باشه اما باید به دل بشینه

توی جامعه ما با خانم بالای ۳۰ سال مجرد طوری رفتار می کنن که انگار خیلی دیر شده و کار خلافی مرتکب شده که تا این سن مجرد مونده

اما بهترین موقعیتای خیلیا توی همین سنا پیش میاد!

ممنونم برام وقت میذاری عزیزم...مشاور هم با اینکه ایشون رو ندیدن ولی با صحبتای من، توضیحات راجب خانوا ...

خواهش میکنم ❤

واقعا هرچقدر شما بیشتر میگید من بیشتر مطمعن میشم ایشون با شما فاصله زیادی دارن 

ایشون مناسب یک خانم هم سطح خودشون هستن

نکه خدایی نکرده بگیم بد هستن 

اما تفاوتا زیاده 

خاستگاراتون از چه لحاظ مطلوب نیستنمالی ؟من فکر می کنم ایشون خبلی مناسب شما نیستن مردا کلا اولشون جور ...

نه مالی بسیار اوکی هستن،ولی من برام وضعیت مالی خیلی ملاک نیست...دختر تو سختی بزرگ شده ای هستم ،خداروشکر الان وضعیت زندگیمون بد نیست ولی خب من جاه طلب و اینا نیستم زیاد.‌‌‌..

ببخشید گاهی اشتباه تایپی دارم اذیت میشید..سریع تایپ میکنم اینجوری میشه

نه مالی بسیار اوکی هستن،ولی من برام وضعیت مالی خیلی ملاک نیست...دختر تو سختی بزرگ شده ای هستم ،خدارو ...

اتفاقا ملاک شما منطقی تره 

پول باید باشه ، در حدی که مشکل ایجاد نشه توی گذران زندگی

اما تمرکز روی پولدار بودن و از بقیه چیزا چشم پوشی کردن رو

توی همین سایت نتیجه ش فراوونه.

خواهش میکنم😘

میبیخشید دیر وقته و وقت شما رو هم گرفتم...شاید خواست خدا بود امشب بیام تاپیک شما...امروز خیلی از نظر روحی حالم بد بود،یکم احساس سبکی میکنم.

از خدا براتون بهترینا رو میخوام.

لطفا با تمام قلبتون برام دعا کنید.بینهایت به دعا احتیاج دارم...