2777
2789
عنوان

شوهرم برا دوست خانمش با غم میخونه

1444 بازدید | 104 پست

تا پیش من بود همش آهنگای شاد عروسی تو ماشین پلی میکرد

امشب لایو گذاشته بود یه ترانه غمگین جدایی از معشوق،باهاش با سوز و گداز میخواند

پری شبم ک گفت میخام خودکشی کنم فک کنم ب خاطر اون زنه بود 

ب من گفت ده تا قرص ترامادول خوردم ولی چرا نمرد؟

من اینقدر گریه کردم ،از اینکه من برا شوهرم زار میزنم ولی شوهرم برا زن یکی دیگه،و عاشق یکی دیگه شده

واقعا مردها میتونن بعد ازدواج با عشق و علاقه و با وجود داشتن بچه عاشق یکی دیگه بشن،طوری ک‌ حتی قید بچشونو بزنن؟

عاره

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره الان میگن عشق مقدسه ولی به نظر من عشق میتونه مقدس و پاک هم نباشه ولی ازشدت و شور همون عشق باشه

خانم ها و آقایون مذهبی غیر مذهبی یه حرفی باهاتون دارم : وقتی به طبیعت می ریم زباله نریزیم . حالا بعضیا مثلا می خوان بهتر بشه کل زباله هاشون جمع می کنن تو نایلون یا پوشک بچه رو می ذارن تو کیسه نایلونی تو طبیعت رها می کنن . خوب تو دل طبیعت اجنه که نمیان اونا رو جمع کنن . چرا میندازی ؟ خوب همون کیسه رو بذار تو ماشینت تو شهر بنداز سطل آشغال . یعنی واقعا فهمیدن این موضوع اینقدر سخته که با اینکارمون گند می زنیم به طبیعت؟ نفر بعدی بیاد زباله های مارو ببینه مگس و حشرات دورشو ببینه؟ ما از زباله ای که خودمون تولید کردیم یا پوشکی که بچه ی خودمون پی پی کرده چندشمون میشه  نمی ذاریم تو ماشینمون. بعد گندیده ی اونا رو مردم ببینن خدارو خوش میاد ؟ چرا از ماشینتون زباله بیرون پرت می کنین؟ زباله ی خودتونو تو ماشین تحمل نمی کنین بعد زباله ی شما رو مردم تو جاده تحمل کنن؟ چرا اینقدر بی فرهنگی ؟ چرا اینقدر بی فکری . یه ذره به خودتون بیایید . آدم دو ساعت میره طبیعت حال و هوا عوض کنه فلان میشه به اعصابش برمی گرده . اگه یه درصد به اون دنیا و حق الناس اعتقاد دارین بفهمید اینا حق الناسه . اینا آزار آدماست .اگه هم اعتقاد ندارین به خاطر وجدان به خاطر فرهنگ چه می دونم به خاطر ایران اینکارو نکنین . 
آره الان میگن عشق مقدسه ولی به نظر من عشق میتونه مقدس و پاک هم نباشه ولی ازشدت و شور همون عشق باشه

آخه با منم با عشق و عاشقی ازدواج کرد ولی فقط۴سال عشقش طول کشید

عزیزم برای ایشون دیگه گریه نکن بفکر خودت باش .. ..اگر میخوای تو اون زندگی بمونی اینقدر این جریانات ر ...

من میخام بمونن،اون داره طلاقم میده ک بره با اون زنیکه

من خودم الان زندگی خوبی دارم اما هیچی از هیچکس بعید نیست 

برای همین تا میتونم طلا میخرم 

یه مثلا یه آپارتمان سه طبقه داریم نصف نصفیم 

پونصدتا سکه هم مهریه دارم 

خودمم کارمندم 

تمام قسط ها با حقوق شوهرمه 

تو زندگی فقط عشق مهم نیست 

استقلال مالی خیلی مهمتره

پس دیگه رهاش کن می‌دونم خیلی سخته اما اگر بمونه هم دیگه این زندگی فایده نداره گل ..اما حق و حقوقت رو ...

بدون هزار تومن ردم می‌کنه

مهریه شده یک سکه پیش پرداخت

اینم میگه یخچال و کولر و کمد و فرش چ تلویزیون دادم بهت ،پس دیگه هیچی 

بقیشم سالی یک سکه

من خودم الان زندگی خوبی دارم اما هیچی از هیچکس بعید نیست برای همین تا میتونم طلا میخرم یه مثلا یه آپ ...

و منی ک الان تو حسابم ۱۴هزار تومنه

بچم مریضه حتی دکتر نتونستم ببرمش 

و نون خالی خورد و خوابید 

شوهری ک خیانت کرده و برای عشقش با غم میخونه 

بدون هزار تومن ردم می‌کنهمهریه شده یک سکه پیش پرداختاینم میگه یخچال و کولر و کمد و فرش چ تلویزیون دا ...

نه اینجوری ام نیست ..شما ی وکیل خوب بگیر بعد هم بگو ایشون قصد طلاق داره پس باید حق و حقوقم رو بده اگر بچه داری باید ماهیانه نفقه بده ..تلویزیون و فرش و اینا هیچ ربطی به مهریه ندارد .مگه جهازت نبوده ؟