2777
2789
عنوان

کراش

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 45 پست
با اون ایموجی اصلا سر حرف باز نمیشه نهایتا لایک میکنه

خب چیکار کنم؟ایموجی 👏🏻 گفتم بزنم ولی قطعا با شخصیتی که ازش میشناسم نهایت لایک میکنه یا 🙏🏻 میذاره در جواب. ولی نمیدونمم چیکار کنم اخه که سبکم نشم فقط یه نخ ریزی بدم گه من مثلا اوکیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب چیکار کنم؟ایموجی 👏🏻 گفتم بزنم ولی قطعا با شخصیتی که ازش میشناسم نهایت لایک میکنه یا 🙏🏻 میذاره ...

نمیدونم ولی این اصلا جواب نمیده استوری از خودت زیاد بذار نوت? talk بذار دیگه اگه جواب نداد ادش کن کلوز فرندت یا اگه ریپلای میزنی حالت سوالی باشه که فقط لایک نکنه و یه چیزی بگه 

نمیدونم ولی این اصلا جواب نمیده استوری از خودت زیاد بذار نوت? talk بذار دیگه اگه جواب نداد ادش کن کل ...

بنظرت کلوز فرند جوابه؟من تنهاااا حرکتی که تا الان دستم باز بوده عکس گذاشتن از خودمه. ۳ماهه فقط لایک کردن استوری عکسای خودمو ادامه داده

نمیدونم ولی این اصلا جواب نمیده استوری از خودت زیاد بذار نوت? talk بذار دیگه اگه جواب نداد ادش کن کل ...

چمیدونم مثلا برم از جزئیات کارش بپرسم تو ریپلای انگار سواله واسم. بین ریپلای و کلوز موندم.

بنظرت کلوز فرند جوابه؟من تنهاااا حرکتی که تا الان دستم باز بوده عکس گذاشتن از خودمه. ۳ماهه فقط لایک ...

اره واقعا کلوز فرند خیلی جوابه میتونه اینطوری برداشت کنه که خیلی احساس راحتی و صمیمیت باهاش داری که ادش کردی و یه فرقی با بقیه قائلی براش

اره واقعا کلوز فرند خیلی جوابه میتونه اینطوری برداشت کنه که خیلی احساس راحتی و صمیمیت باهاش داری که ...

اخه کلوز بذارمشم محتوا استوریم عکس خودمه.بدتر گند نزنم هوا برش داره🤣البته دروغ که نیس ازش خوشمم میاد🤣

میگی با ریپلای 👏🏻 سر حرف باز میشه؟تو کامنتاش چون کلا این پیج کاریه 🙏🏻🌹میذاره. احتمالا جواب این ...

شاید شد امتحان کن حالا

درمورد‌رشتتون‌دانشگاهتون‌اینا‌ازش‌سوال‌بپرس‌‌

ببین‌چجوری جواب‌میده

قلبامون چی شد راستی؟؟                                   بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ،                        بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ...                                       ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم،                                               ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟                                          اینه که جای بحث داره.. ....:))  #ماهِ‌من

نه کلوز زوده هنوز اول یکم ریپلای بزن اگه جواب نداد بعدا کلوز فرند ادش کن

اره کلوز زوده . ۱بار ریپلای میکنم دفه اول ساده فقط دست میزنم ببینم چجوریه یک دفه دیگه ام ریپلای سوالی از کارش 

چمیدونم مثلا برم از جزئیات کارش بپرسم تو ریپلای انگار سواله واسم. بین ریپلای و کلوز موندم.

نمیدونم ولی عکسای خودش و اونایی که تو باشگاه اینا میزاره رو ریپلای نکن که هول به نظر نرسی مثلا اگه از طبیعتی اسمونی گربه ای چمیدونم اینجور چیزا چیزی گذاشت ریپلای کن

شاید شد امتحان کن حالادرمورد‌رشتتون‌دانشگاهتون‌اینا‌ازش‌سوال‌بپرس‌‌ببین‌چجوری جواب‌میده

میگی نرماله از این‌چیزا حرف بزنم؟دیگه بحث کاری و درسی ایشالا نگه خودشو سبک کرده اول شروع کرده

نمیدونم ولی عکسای خودش و اونایی که تو باشگاه اینا میزاره رو ریپلای نکن که هول به نظر نرسی مثلا اگه ا ...

اره بابا عکس خودشو اصلا ریپلای نمیکنم. تا الان روال ما ۳ماهه اینه اون  استوریایی که عکسای منه و لایک میکنه منم اونایی که عکساشه که ب ندددرت تو پیج کاریش عکسشو استوری میکنه ینی تا الان من خیلی کمتر لایکش کردم