2777
2789
عنوان

ملت چقد بی چشمو رو شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 33 پست

چقد بیتربیت ...هرچقدرم حالش بد باشه حق نداره اینطوری حرف بزنه

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی هم کم سن نیستچشه حالا مشکوکن

خودمو بی ارزش کردم فقط کاش پیام نمیدادم من گفتم ماهم تنهاییم اونم ب هرحال دختر تنها  میاد پیش ما حداقل هواسم بهش هست شاید حالش خوب نباشه فقط همین

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
چقد بیتربیت ...هرچقدرم حالش بد باشه حق نداره اینطوری حرف بزنه

واقعا جا خوردم خیلی حس بدی دارم لعنت ب من

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
خودمو بی ارزش کردم فقط کاش پیام نمیدادم من گفتم ماهم تنهاییم اونم ب هرحال دختر تنها میاد پیش ما حدا ...

نه خیلی هم با ارزش و بزگواری

اون قدر خوبی ندونسته

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

استارتر بهش پیام دیگه ای نده شاید الان دلت خنک بشه که جوابش رو دادی اما تاثیر حرفی که توی این بازه ب ...

اخه خیلی گستاخانه جواب داد من بچه خودم مریضه خودمم امتحانات میان ترم دارم با این حال گفتم بهش پیام بدم تنهاس بیاد حداقل هواسم ب اونم باشه میتونست بگه کار دارم یا وقت نمیکنم ممنون انقد رک 

اخه خیلی گستاخانه جواب داد من بچه خودم مریضه خودمم امتحانات میان ترم دارم با این حال گفتم بهش پیام ب ...

می‌دونم 

عین همین سه سال پیش برام پیش اومد. تازه خیلی بدتر جواب داد.

الان اون دختر یکی از بهترین دوستامه 

می‌دونم عین همین سه سال پیش برام پیش اومد. تازه خیلی بدتر جواب داد.الان اون دختر یکی از بهترین دوستا ...

والا من تا عمر دارم از دورم ببینمش رومو برمیگردونم من قصدم خوبی بود ادم انقد بیشعور

واقعا جا خوردم خیلی حس بدی دارم لعنت ب من

چرا عزیزم باید به قلب مهربونت افتخار کنی مشکل از اونه نه شما

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞
چرا عزیزم باید به قلب مهربونت افتخار کنی مشکل از اونه نه شما

حالا تازه میگفتم فردا غذا درست کنم برم سر بزنم بهش 😑 انقد احمقم خوب شد زودتر جوابمو داد

والا من تا عمر دارم از دورم ببینمش رومو برمیگردونم من قصدم خوبی بود ادم انقد بیشعور

ببین من چون تجربه مشابه دارم کاملا درک میکنم شما چه احساسی داری. نمیگم آسونه. اما اگه برای رضای خدا کردی و قصدت خوب بودنه تا تهش خوب بمون. با این کار قلبت خیلی آرامش پیدا می‌کنه.

منم بیشتر از این دیگه اصرار نمی‌کنم چون نمی‌خوام احساس کنی دارم بهت فشار میارم و بیشتر ناراحت بشی🌹😊