2777
2789
عنوان

میخام برم کاخ سعد آباد کسی هست دوس داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 27 پست
آخرین بار بچه‌ها رفته بودن گفتن مناسبه کاخ گلستان و سعد آباد بهترین جای تهرانه از نظر من قشنگ سفر می ...

موافقم، کاخ نیاوران هم قشنگه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       
خودت برو. برو مترو تجریش از اونجا تاکسی یا اسنپ بگیرولی خب تاکسیا سخت قبول میکنن هزینه هم بالاست بخا ...

از شهر دیگه برم راه اهن از راه اهن کجا برم؟

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونم عالیه 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
کدوم شهری؟

از استان های کناری هستم ولی بازم چند ساعت راهه

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

راه اهن من تا حالا نرفتم نمیدونم، فقط بخاطر کاخ میخوای بیای؟ از کدوم شهری؟

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       

مترو سوار شو 

تو بله بزنی مسیر میزنه برات با چی بری کدوم خط بری 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️

چند تا کاخ داره کدومو ببینم؟

بیشتر فضای بیرونیشو دوس داشتم

چند تا کاخ داره کدومو ببینم؟بیشتر فضای بیرونیشو دوس داشتم

نیاوران، گلستان، سعد اباد 

من اینارو تا الان دیدم قشنگن 

راه اهن من تا حالا نرفتم نمیدونم، فقط بخاطر کاخ میخوای بیای؟ از کدوم شهری؟

آره خب کل این پاییزو تو خونه بودم 

جای دیدنی دیگه کجا برم مثلن

منم شهرستان خیلی دوست دارم برم آمد فعلن امکانش رو ندارمبیا شهر ما من همراهیت میکنم

خیلی دوری؟

بیا باهم بریم اگه میتونی 

آره خب کل این پاییزو تو خونه بودم جای دیدنی دیگه کجا برم مثلن

پارک قیطریه اگه گربه دوستی برو، بازار تجریش باحاله، بازار بزرگ تهران اگه قصد خرید داری برو، پارک ملت خوبه، پارک جمشیدیه، پل طبیعت و پارک اب واتیش زیاد تعریف میکنن ولی من خوشم نیومد. دریاچه چیتگر هم بد نیست

اسی برای هر کدوم یه نصف روز لازم داری کاخ ها که یه روز کامل میبرن🤣 نصف زمانت به رفت و امد میگذره اگه خیلی دور باشی بدتره