2777
2789
عنوان

چرا تاپیکای من کسی نمیاد 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 52 پست
وهههه چه پیگیر به شوهرت نمیشه شمارشو عوض کنه اگه واسه کارش نباشه

قراره عوض کنه ولی خب فعلا فهمیدم ک ممکنه حضوری هم ببینش اینو چیکار کنم 

من اعتقادی ب دعا نویس ندارم ولی دوس دارم دعا بنویسم بزه پی کارش 

کاش ازدواج کنه با ی مورد خیلی خوب

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدایاااا ایشالا این دختره ی شوهر پولدار خفن بیاد بگیرش 🥹🥹🥹🥹🥹

عزیزم اینجا جوابت رو میگم شاید استارتر ناراحت بشه 

عزیزم اگه آدم پل سوزی هست باید در وهله اول دلش برای شما و رابطتون بسوزه که آنقدر ناراحتی از مزاحمت های اون خانم 

عزیزم اینجا جوابت رو میگم شاید استارتر ناراحت بشه عزیزم اگه آدم پل سوزی هست باید در وهله اول دلش برا ...

همین امروز کاملا جدی صحبت کن و بگو که تهدید به شکایت کنه بگه که تو محل کار براش بد میشه برای وجه اش خوب نیست  واکه ادامه داد حتما شکایت کنه 

احتمالا نامزدت میگه نه دلم میسوزه و مهم نیست شما هم بگو بایددد برای دغدغه و نگرانی من این کارو بکنی من به تو اعتماد دارم ولی اون خانم فکر منو بهم می ریزه بگو فکر کن تو حایمن بودی چه برخوردی میکردی 

عزیزم اینجا جوابت رو میگم شاید استارتر ناراحت بشه عزیزم اگه آدم پل سوزی هست باید در وهله اول دلش برا ...

اره دقیقا همینه ولی من چندین ماهه همینا. رو بهش گفتم بارها گفتم همون جوابا رو هم ک گفتم گرفتم  ولی حس می‌کنم این بدش نمیاد ک مثلا بگه بقیه خاطر خواهمن!!! سر همین اینطوری داره میشه 

امروز حتما باهاش صحبت می‌کنم میگم انتخاب کن بین منو این کسی ک جایگاهی نداره تو. زندگیت 

کل دیشب داشتم کابوس مبدیدم خب معلومه الانم حالم خوب نیست تا کی قراره اینجوری باشه خدا میدونه 

اونی ک آسیب میبینه منم دختره ی پیام میدن میره سر کار و بارخودش نامزد منم ب خودش مغرور تر میشه ک اره یکی بعذ دو سال هنوز پیگیرمه اونی ک نابود میشه منم 

اره دقیقا همینه ولی من چندین ماهه همینا. رو بهش گفتم بارها گفتم همون جوابا رو هم ک گفتم گرفتم ولی ح ...

عزیزدلم 💔

بله متاسفانه همسرت خوشش میاد که بگه همه عاشق منن 

آره عزیزم با توجه به تاپیک های که زدی خیلی جدی در مورد ازدواج فکر کن ببین واقعا این آدم به درد یه عمر زندگی که این همه بالا و پایین داره میخوره یا نه نامزدی برای شناخت بیشتره دیگه 

عزیزدلم 💔بله متاسفانه همسرت خوشش میاد که بگه همه عاشق منن آره عزیزم با توجه به تاپیک های که زدی خیل ...

بله منطقی هرکی مشکلات منو ببینه جدا میشه ولی من دوسش دارم اونم وابسته ست همین امروز صبح مثلا مثه همیشه جوابشو ندادم پیام داده چته این حرفا 

عزیزدلم 💔بله متاسفانه همسرت خوشش میاد که بگه همه عاشق منن آره عزیزم با توجه به تاپیک های که زدی خیل ...

انقدذ من همیشه خوبم ک این براش غیر عادیه  

بله منطقی هرکی مشکلات منو ببینه جدا میشه ولی من دوسش دارم اونم وابسته ست همین امروز صبح مثلا مثه همی ...

بله احساسات نمیزاره تصمیم درست بگیری من نمی‌گم جدا شو ولی از من می‌شنوی خارج از احساس و با منطقت تصمیم بگیر برید مشاوره مطمئن باش اگه به درد هم نخورید میگه و بالعکس اگه حل شدنی باشه برات حل می‌کنه  

بله احساسات نمیزاره تصمیم درست بگیری من نمی‌گم جدا شو ولی از من می‌شنوی خارج از احساس و با منطقت تصم ...

بهش پیشنهاد مشاوره دادم قبول نکرده مگه اینکه خودم اولش تنها برم