یه گزارش بود تو اینستا میپرسید از اقایون حاضرید برای ۲۰ میلیارد یه پیرمرد بهتون تجاوز کنه بعد همه دنبال شماره پیر مرده بودن یه سری هم میگفتن ۲۰ میلیونم کافیه😐
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اره من همکلاسیم زشت هم هست ج ن د هم هست ولی چون باباش پولدار بود دوبار شوهر کرد😂
منم دیدم اینجوری دختره میلیاردر بود با پسر ندار به زور خودشون که عاشقیم ازدواج کردن اخرش پسره خیانت کرد با ماشین میلیاردی دختره میرفت دنبال دوست دختراش طلاق که گرفتن خواستگار بود که صف میکشید برا دختره ولی بیشترشون هم سطح خودش بودن
خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••
یه گزارش بود تو اینستا میپرسید از اقایون حاضرید برای ۲۰ میلیارد یه پیرمرد بهتون تجاوز کنه بعد همه دن ...
سلاااام کژال خوبییی😘😘😘😘😘
خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••