2777
2789
عنوان

ترسیدم وای توهم اسکیزوفرنی😰😰😰😰میگه ادم بکش

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 54 پست
اره

وای نمیترسی بکشتت یهو؟

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بابام اسکیزو بود. چقدر سخت گذشت زندگی باهاش

چجور ازدواج کرده؟ نشنیدم ازدواج بکنن

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

چرا راه برگشت نداري چطوري باهاش اشنا شدي

میتونم تنهاش بزارم برم و بیشتر دیوونه شه داغون شه قلبش بشکنه  و زودتر عقلشو از دست بده و عشقی ک تو دلمه بمیرع و بشم مث مرده متحرک

یا میتونم کنارش باشم و تو بهبودش کمک کنمو حال خودمم خوب باشع

ببین شده روح من شده وجود من 

شده خود من من نمیتونم خود منو تنها بزارم چون دیگ خودمم(:

قلبمه نفسمه جونمه میمیرم اگ یه تار موش کم شه

میگفت حسم میگفت.

پس شاید داشته

اولا شیزوفرنی تلفظ درستشه. دوما اکثر دخترا تو سن شما توهم دارن که شیزوفرنن😁 تو سالم سالمی دختر خوب هیچیت نیست 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
تازه من حاصل ازدواج دومشم. چجوری نداره. وضعش خوب بود مهندس بود

عجیبه. ۹۹ درصد اسکیزوفرنی و اسکیزویید ها ازدواج نمیکنن

اولا شیزوفرنی تلفظ درستشه. دوما اکثر دخترا تو سن شما توهم دارن که شیزوفرنن😁 تو سالم سالمی دختر خوب ...

نه من اسکیزوفرنی ندارم نمیگم دارم اسکیزویید دارم میگم نکنه یهو تبدیل شه هیچی بعدا پیر شدم اخر عمری قاتل بشم

فیلم a beautiful mind رو ببین تا بفهمی شیزو چیه 

خیلی جالبه فیلمش

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
نه من اسکیزوفرنی ندارم نمیگم دارم اسکیزویید دارم میگم نکنه یهو تبدیل شه هیچی بعدا پیر شدم اخر عمری ق ...

نگران نباش گل