2777
2789
عنوان

حاضرین با خارجی ها ازدواج کنید کدوم نژاد و ملت

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 79 پست
غذاهاشون چی؟💀

این تفکر اشتباه ایرانی هاست که فکر می کنن همه چینی ها سگ و این چیزا رو می خورن این برای نسل قدیمی شون بوده 

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه خانمه هست غزل ژانگ با یه مرد بی ریخت ولی پولدار چینی ازدواج کرده خیلی خوبه وضعش

نمیشناسم‌ ولی جدیدا زیاد شده ازدواج ایرانی با خارجی 🥲 از بس همه جا هستیم :)

🍷🌊You'll be the saddest part of me

این تفکر اشتباه ایرانی هاست که فکر می کنن همه چینی ها سگ و این چیزا رو می خورن این برای نسل قدیمی شو ...

چیپس جیرجیرک و سوسک چی

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود. 🙂 😘                                                  

من موندم چطور بعضیا میرن با افغانی ازدواج میکنن🤮🤮🤮

فقر خیلی شدید یا بیشتر همون روستاهای نزدیک مرز ایران و افغانستان هستند که تشابهات فرهنگی زیادی دارند.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
این تفکر اشتباه ایرانی هاست که فکر می کنن همه چینی ها سگ و این چیزا رو می خورن این برای نسل قدیمی شو ...

سگ که نه ولی غذاهاشون عجیبه ( کلا کره و چین و ... ) منظوری هم نداشتم صرفا میخواستم ببینم‌ علاقه داری یا نه🩵

🍷🌊You'll be the saddest part of me

نمیشناسم‌ ولی جدیدا زیاد شده ازدواج ایرانی با خارجی 🥲 از بس همه جا هستیم :)

این شوهرش خیلی پولداره همش کره امریکا اینور اونور تازه غذاهاشونم میخوره همش مشغول تفریح تازه خوشگلم نیست ولی پول خیلی خوشبختی میاره 

چیپس جیرجیرک و سوسک چی

اوقق،اقا مگه همشون از اینا میخورن،اخه از طرفی هم چین مجبوره که خیلی چیزارو تغذیه کنه بده مردمش بخورن،بیش از یک میلیارد جمعیت چجوری اینقدر گوشت و برنج جور کنه اخه😂😂