2777
2789
عنوان

شوهرم خودشو نمیشوره

| مشاهده متن کامل بحث + 3290 بازدید | 126 پست

ببخشید اسی خودشو نشوره که بو داره دیگه 

من از دستشویی که میام بیرون علاوه بر اینکه خوب خودمو میشورم خوب خشک میکنم بعد چند دقیقه تنها میمونم که خدای ناکرده بو ندم بعد میرم پیش کسی میشینم 

قطعا که عفونت شما به خاطر رعایت نکردن بهداشت همسرتون هست برای رفع مشکلتون یه فکری کنید چون هر چقدر شما پول دارو و درمان بدید بی فایده که چه عرض کنم همش پسرفت اقتصادی میشه چون میری پولتو می‌ندازی تو آب که خوب بشی بعد از این ور یکی دیگه تر میزنه وسط درمانت

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
امشب فقط دارم سم خالص میبینم!این ازاون خانومی که سالی یه بار لباس زیرنمیشست این ازهمسرشما😐😐😐😐

کی کجا وایییییی کپک نزد؟؟؟من تو خونه اصلا ش و رت نمیپوشم  خیلی راحتم فقط لانگ می‌پوشم مرطوب نشدن و هوا خوردن حتی رنگشم روشن می‌کنه و تیره نمیشه دیگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینطوری اگه بخواین ادامه بدین نتنها درست نمیشه بلکه لجبازی میکنه و بدتر هم میشه..

سعی کنین از یه راه دیگه وارد بشین با ملایمت بهش بگین به  بهداشتش رسیدگی کنه...یا بگین خیلی برام جذابی وقتی تمیز و بوی خوبی میدی و...

کی کجا وایییییی کپک نزد؟؟؟من تو خونه اصلا ش و رت نمیپوشم خیلی راحتم فقط لانگ می‌پوشم مرطوب نشدن و ه ...

تاپیک ترکید ولی ناموصا سم خالص بود میگف من پریودی پارچه میذارم همونم نمیشورم تاماه بعد یا ش و ر تم خونی میشه نمیشورم تاماه بعد😐😐

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

مردای کثیف و زنهای کثیف  توی جوامع جهان سوم خیلی زیادن ولی من حسم میگه تاپیک سرکاری و الکیه! وقت نذارین براش، میخواد پر بازدید بشه چون قبلنا مشابه چنین تاپیکی پربازدید شده بود

خارجی ها هم ظاهرا خودشونو نمی شورن احتمالا شوهرت خارجی باشه!!!🤣

از خارجی بودن فقط نشور بودنو بلدن😅😅😅

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻