2777
2789
عنوان

دوست پسرم دعوام شده خیلی اعصابم خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 29 پست

منم با همسرم وقتی باهم دوست بودیم باهم رابطه داشتیم در حد زنو شوهر 

ولی بت توصیه میکنم نداشته باش

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا عزیزم؟

استرس های بینش ک اگر بره چی اگر نگیره چی بعد وقتی خواستیم عقد کنیم مادرم گیر فراوان داده بود برا اینکه نامه بکارت بگیریم چون خانواده سنتی داشتیم 

ولی خب باز ب خانواده موقعیت طرف بستگی داره 

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 
عه .میگه جوری نیاز همو برطرف کنیم بهم نزدیک نشیم درحد لمس

نمیدونم والا من نظرمو گفتم ب خانوادتون شرایطت بستگی داره 

خیلیا یعنی حدود ۸۰درصد دخترا الان رابطه دارن ولی منی ک خودم تجربه دارم میگم انجام نده باز خودت میدونی دیگه 

از اولش قول صد در صدی داد بهت که ازدواجه تهش؟

اولش ن ماام از اولش رابطه نداشتیم ک تقریبا بعد ۶ماه 

شمام رابطه دارید؟

اگه برگردی عقب چی بازم اینکار انجام میدی؟

اگر شرایطم استرسامم بود خدایش ن 

ولی اگر استرس شرایط سختم نبود بله دوباره انجام میدادم

چی بگم سخته برام اینکارو سختیش اینکه که اتفاقی نیوفته بعد گردن نگیره

بنطر من انجام نده ولی تمام پسرا میخوان یا کلا باید کات کنی با کسی نباشی یا اکر هستی نزاری اگرم گذاشتی کامل نزار